Vinnere av dressurcupene 2019!

Ryttersportsklubben NOR arrangerte tre dressurcuper i 2019. Finalene i cupene gikk av stabelen under Landsbydressuren 24. - 25. august 2019.

Ymber-dressurcup gikk i LC og LB for ponniekvipasjer i år. Natalie Larsen og Oksnes Røder fra Nordreisa rideklubb vant årets Ymber-dressurcup og fikk med seg pokal og vinnerdekken hjem til Kåfjord. Cupen er sponset av Ymber.

Polaris-dressurcup ble arrangert i klasse LC og LB for hesteekvipasjer denne sesongen. I Polaris-dressurcup var det Sofie Dyrnes Vangen og Corfitz L fra Nordreisa rideklubb som trakk det lengste strået og ble cupmester. Polaaris-dressurcup er sponset av Motorsenteret Storslett AS.

Accountor-dressurcup gikk, som tidligere år, i LA, MC og MB-klassene. Årets vinner av Accountor-dressurcup ble Hilde Konstanse Brekmo og Le Roi de Fontaine FLB fra Hammerfest rideklubb. Accountor-dressurcup er sponset av Reisa Regnskap.

Vi gratulerer til tre flotte cupvinnere og håper å se ekvipasjene igjen under neste års sesong! Vi takker sponsorene våre så mye for støtten til cupene!

24.10.2019 23:53