NNM dressur i Sør-Varanger

Sør-Varanger rideforening arrangerer NNM dressur individuelt 11. - 12. august 2012. De har sendt oss litt informasjon om mesterskapet:

Velkommen til NNM Dressur individuelt 11.-12.august 2012 på Stall Fire Vinder, Sandnesdalen, Kirkenes Arrangør Sør-Varanger Rideforening

Følg med i Horse Pro for Online påmelding og detaljer. Men vi vil her komme med litt forhåndsinfo som kanskje kan hjelpe deg til å legge turen til Kirkenes denne helgenJ

Anlegget er ett samarbeid mellom Stall Fire Vinder AS og Sør-Varanger Rideforening og  inneholder stor ridehall, stall, gjestebokser, feltrittsløype, stor utebane og luftegårder. Supre tur og bademuligheter for både hest og rytter.  Stallen ligger 10 minutter fra Kirkenes sentrum med hoteller, svømmehall, bowlinghall, museum, butikker og restauranter osv.

Overnattingsmuligheter for deg kan du finne her  på hotell eller campinghytte: http://www.kirkenesinfo.no/hXGXySMRvO58.9.idium

Oppstalling for våre gjester  finnes både i  stallen og i våre utegjestebokser.

Rytterfrokost begge dager  på stallloftet. Kiosk og kafe.

Reiseruter: Våre ryttere har flere god erfaring med å reise til og fra vestfylket, Troms og Nordland.  Dersom du velgerå reise gjennom Finland og Sverige trenger du å ha med hestepass og stoppe på grenseovergangene for å betale og fylle ut papirer. Kontakt tollen for oppdaterte detaljer. Forslag til reiseruter og oppstalling underveis kan fås ved henvendelse til Nina G Nilsen. 

KURS for å forbedre NNM formen: I forkant av stevnet (man 4.aug-tors 9.aug)holder  Ann Cathrin Lübbe kurs hovedsaklig for de som skal delta i NNM. Ann Cathrin Lubbe har flere medaljer fra OL, VM, EM for funksjonshemmede med sin tidligere hingst Zanko. Hun er snart utdannet topptrener i NIF. Hun bor i Danmark og har trent ekvipasjer i Finnmark i flere år. Påmelding til Monica Hauan på epost moni-hau@online.no.

Opplev Sør-Varanger! Dersom det er interesse vil vi legge til rette for sightseeing til den russiske grense og/eller andre aktiviteter i grenselandet  vårt!

Spørsmål kan rettes til:

Stevneleder Eli Bugge eb@svi.as

Styreleder i Sør-Varanger Rideforening Monica Hauan  moni-hau@online.no

Daglig leder Stall Fire Vinder Nina  Gudrun Nilsen stallfirevinder@me.com

 

VI GLEDER OSS!

28.06.2012 11:46