En drøm ble oppfylt

Cecilie Vangen og Nøddebogårdens Don Raul fra Ryttersportsklubben NOR deltok under det prestisjetunge stevnet, Kingsland Oslo Horse Show, i oktober. 

En drøm som har gått i oppfyllelse for Cecilie og Don Rau

Den andre helga i oktober gikk Norges største hesteshow av stabelen. Klubbens egen Cecilie Vangen og Nøddebogårdens Don Raul hadde kjørt den lange veien fra Danmark til Telenor arena, for å delta under Kingsland Oslo Horseshow.
Det er ikke slik at hvem som helst kan delta, dette har Cecilie og Raul jobbet hardt for igjennom hele sesongen. Å delta under KOHS har lenge vært en drøm for Cecilie, en drøm seg endelig har gått i oppfyllelse.

Cecilie og Don Raul deltok i cupen "dressursportens venner cup 2016". Cupen var åpen for alle og omfattet 7 kvalifiseringsstevner i løpet av sesongen 2016, der de 3 beste resultatene til hver ekvipasje var tellende.
Det var kun de 10 beste ekvipasjene fra kvalifiseringsstevnene som fikk delta i den nasjonale finaleklassen under Kingsland Oslo Horse Show 13. – 16. oktober.

Under finalen torsdag og fredag red deltakerne to runder.
Torsdag red ekvipasjen Intermediare VB. Duoen red til en prosent på 62,965. Ekvipasjen havnet på 9. plass av ti startende.

Fredag skulle de for første gang ut å ri et egenkomponert program med selvvalgt musikk, også kalt kür. Der fikk ekvipasjen 61,77 prosent totalt. Fem internasjonale dommere dømte programmet. To av disse dømte ekvipasjen til over 64 prosent.

Klubben er ufattelig stolt av både Cecilie og Don Raul. De er et prakt eksemplar på at hvis en jobber hardt, kan en få til det meste.


Artikkel fra framtid i nord:
http://www.framtidinord.no/pluss/2016/10/17/–-Fantastisk-opplevelse-13655989.ece

13.12.2016 21:34