Årets rytter og Årets arbeidsjern 2014 kåret!

Årets rytter og Årets arbeidsjern 2014 kåret!

Under Ryttersportsklubben NORs årlige julebord i desember ble det delt ut en rekker priser. Blant annet prisen for "Årets rytter" og "Årets arbeidsjern". Det var koselig stemning og god mat under julebordet.

Julebordet fant sted på Grillstua mat og vinhus 5. desember. Til julebordet møtte de fleste aktive og styret i sminket versjon med penklærne på.

Etter at maten var bestilt begynte prisutdelingen. Klubbens leder, Caroline Hammari, innledet med å si at alle sammen fortjente en pris hver. Det har i år vært mye dugnadsjobbing og mange har tatt i et ekstra tak med oppussing av hestehengeren, maling av hinder og klargjøring av "hestebilen". For ikke å glemme den flotte innsatsen så ble gjort under året loppemarked. Dermed hadde alle gode muligheter til å vinne prisen for "Årets arbeidsjern". Men styret hadde valgt å dele ut noen priser til de som hadde utpekt seg på en spesiell måte.

Prisen for "Årets handyman 2014" gikk til Per-Jostein Solheim for innsatsen han har gjort i forbindelse med stevner, loppemarked og klargjøring av "hestebilen". Han ble veldig glad for prisen og ser frem til å få bilen ferdig til vårens stevner.

Prisen for "Årets kaffekoker 2014" gikk til Ragnhild Hammari for at hun ALLTID stiller opp i kafeen og gjør en kjempejobb med den under alle arrangement. Ragnhild satte veldig pris på prisen og vi håper hun fortsetter å ta i et tak i kafeen.

Prisen for "Årets inspirasjon 2014" gikk til klubbens leder, Caroline Hammari, for hennes drivkraft og store engasjement i klubben. Det var en lettere rørt leder som mottok denne overraskende prisen.

I år som tidligere år ble det delt ut en pris som går til de ferskeste i klubben. "Årets nykommer 2014" ble gitt til Sofie Vangen.

Til slutt var det duket for utdeling av de to gjeveste prisene som har en vandrepokal hver; "Årets rytter 2014" og "Årets arbeidsjern 2014".

"Årets rytter" tildeles den rytteren som har fått flest tellende plasseringer på stevner på alle typer stevnekategorier. Prisen for "Årets rytter 2014" gikk til - ikke så overraskende - Cecilie Vangen! Cecilie Vangen har startet mange stevner og har mange gode resultater å vise til. Hun var veldig fornøyd med prisen.

"Årets arbeidsjern" tildeles den personen som har utmerket seg med å gjøre en ekstra arbeidsinnsats for klubben. Prisen avgjøres ved avstemming. Prisen for "Årets arbeidsjern 2014" gikk til Stine Davidsen. Hun ble kjempeglad for prisen og vi håper hun fortsetter å gjøre en ekstra innsats.

20.12.2014 12:04