Cecilie tok gull i NNM!

Cecilie tok gull i NNM!

Ryttersportsklubben NOR var representert med tre ryttere under årets Nord-Norgesmesterskap i dressur. Cecilie Vangen og Nøddebogårds Don Raul tok gull i NNM dressur for seniorryttere!

Cecilie Vangen og Nøddebogårds Don Raul vant alt som var å vinne under NNM dressur i Hammerfest. Ekvipasjen vant begge avdelingene i mesterskapet og vant i tillegg MB-klassene begge dager. Vi gratulerer så mye tittelen og de flotte plasseringene.

 

Sofie Vangen og Odin Tyler fikk 2. plass i LC-klassen fredag med 73,2 % og vant LC-klassen lørdag. Vi gratulerer så mye!

Elisabeth Kjellevold og Victoria ble tildelt 3. plassen i fredagens LC-klasse og hadde en prosent på 67,3. Men det ble oppdaget feil utregning på flere ryttere og ekvipasjen endte på den sure første uplasserte plassen. Ekvipasjen satte personlige rekorder prosentmessig i helga og red mange gode programmer.

I likehet med Sofie og Odin nådde ikke Elisabeth og Victoria helt opp til medaljeplass i det sterke selskapet, men vi gratulerer jentene med kjempeflott innsats og knallgode prosenter!

 

Se reportasje i Framtid i Nord her:

http://www.framtidinord.no/sport/article11458136.ece

 

Se resultatlistene her:

http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=10962#theCompetitionList

24.08.2015 13:43