Flott debut for Christine og Sotar!

Flott debut for Christine og Sotar!

Christine Borch og Sørgards Sotar fra Ryttersportsklubben NOR debuterte på D-stevne i kjøring i Bodø i helga. Ekvipasjen reiste omlag 130 mil for å delta på kjørestevne, det viste seg å gi god uttelling. Med seg på stevnet hadde de groomen Therese Hokland Andreassen.

 

Ekvipasjen gjorde to flotte dressurkjøringsprogram på lørdagen i nesten 30 varmegrader. I LB-programmet lå ekvipasjen an til plassering, men Christine glemte dessverre en øvelse og fikk 5 straffepoeng. Dermed røk andreplassen, og ekvipasjen ble første uplasserte i klassen.

Søndagen var det duket for presisjonskjøring med innlagt marathonhinder. Ekvipasjen gjorde to flotte runder, og ble belønnet med en andreplass i lett klasse.

- Jeg fikk to riv i klassen og hadde ikke forventet premie. Dermed hadde vi allerede selet av Sotar da vi ble ropt inn til premieutdelingen. Det var veldig moro å få premie! Strålte Christine etter stevnet.

- Nå har jeg fått blod på tann, så her skal det jobbes for å få til kjørestevner hjemme i Ryttersportsklubben, sier Christine.

Klubben synes det er flott at Christine har fått litt ekstra inspirasjon og ser frem til å arrangere stevner i fremtiden.

Gratulerer så mye, Christine og Sotar! Flott innsats!

PS. Du kan lese mer om Christine og Sotar i torsdagens utgave av Framtid i Nord.

Resultatene fra stevnet finner du her:

http://www.horsepro.no/index.php?Site=ShowCompetitionList&eventId=8246

 

Foto: Line T. Carlsen

04.06.2013 21:52