Cecilie Vangen og Raul deltar på Elite/Landsstevne på Ellingsrud

Cecilie Vangen og Raul deltar på Elite/Landsstevne på Ellingsrud

Cecilie Vangen og Nøddebogårdens Don Raul fra Ryttersportsklubben NOR deltar på Elite/Landsstevnet arrangert av Ellingsrud Rytterklubb i helga.

Ekvipasjen stiller til start i Prix St. Georges under lørdagens stevne og Intermediaire I på søndagen. I søndagens Intermediaire I deltar de i Dressursportens venner cup, hvor de kan kvalifisere seg til å starte finalen under Kingsland Oslo Horseshow i oktober.

Ekvipasjen fikk gode resultater under forrige helgs stevne i Kristiansand og skrev følgende på statusrapport fra stevnet:
"Stevnehelgen på Epona startet med et noe ustabilt program i Prix St. George fredag hvor vi fikk flere dyre feil, ente med 59,17%. Lørdag hadde vi en bedre følelse, men litt uheldige med været da vi ble til å ri midt i en snøbyge. Et program uten store feil, men med mye mer å hente. 64,1% og nr 5 av 11 startende. Søndag red vi vår tredje start på intermediere 1 nivå, men noen feil men et ganske stabilt program. Vel fornøyd med 63,813% og nr 3 av 6, kun 0,197% fra plassering."

Vi venter spent på resultatene denne helgen og ønsker dem lykke til!

Startlister og resultatlister i klassene finner du her: 

http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=12315#theCompetitionList

 

Cecilie og Raul rir klasse 9 og klasse 20.

 

 

 

30.04.2016 09:53