Søstrene Vangen startet KM med 2 seiere

Søstrene Vangen startet KM med 2 seiere

Ryttersportsklubben NOR stiller til start med tre ekvipasjer denne helga i Tromsø under kretsmesterskapet i dressur. Søstrene Sofie og Cecilie Dyrnes Vangen vant hver sin åpne klasse på fredagen.

Sofie Dyrnes Vangen stilte til start i LB-klassen med fjordingen Odin Tyler og red rett til topps på fredagen med en prosent på 64,073. Det er personlig rekord for ekvipasjen i LB. I tillegg til den åpne LB-klassen fredag, stiller Sofie og Odin til start i KM for ponni under lørdagens og søndagens konkurranse, samt en åpen LC-klasse lørdag.

Cecilie Vangen og Nøddebogårds Don Raul vant den åpne MB-klassen fredag med en prosent på 68,382%. Det er den beste prosentene ekvipasjen har levert i MB:2 i år. Ekvipasjen har tidligere en rekord på 70 % i MB. Cecilie og Raul stiller ikke til start i selve kretsmesterskapet, men starter MB-klassene under helgas konkurranse.

Elisabeth Kjellevold og Victoria stiller til start i KM for ponni denne helga, og starter i tillegg lørdagens åpne LC-klasse.

 

Følg med på resultatene på linken nedenfor:
 http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=10809#theCompetitionList


Bildetekst: Cecilie (t.v) og Sofie Vangen vant hver sin klasse under åpningen av KM dressur fredag. Foto:Lin-Anita Dyrnes Vangen.

05.09.2015 08:01