Seier til Irene og La Casia i Hammerfest!

Seier til Irene og La Casia i Hammerfest!

Irene Olaussen Hauge og hesten La Casia fra Ryttersportsklubben NOR red rett til topps under landsstevnet i Hammerfest.

Den 26-28.mai arrangerte Hammerfest Rideklubb landsstevne i dressur.

Det ble årets første utestevne for Irene Olaussen Hauge og La Casia. De ridde et program under fredagen, og to programmer på søndagen.

 

På fredagen ridde de "FEIs lagprogram for children 2014/16 (LA)" til 55,000%. Irene kommenterer:
- På fredagen var hun veldig fremover inne på banen, og i galoppen ble hun litt i overkant hissig, noe som ødela galopprogrammet.

 

På søndagen ridde de "FEIs lagprogram for children 2014/16 (LA)" til 57,000%.
- På søndagen var hun veldig fin på oppvarminga til LA'en, men blei også litt hissig ute på banen i galoppen, forklarer Irene. Hun tror at årsaken kan være at La Casia har vært litt brunstig den siste tiden.

 

I den siste klassen under søndagen ridde de "FEIs innledende program for children A 2014/16 (LB)" til 68,462%. Irene forteller:
- Vi ridde programmet uten feil, følte kanskje at hun kunne hatt litt mer energi, men ellers var det ganske jevnt og fint. Vi fikk 69% hos den ene dommeren, og 67% hos den andre, noe som førte til 68% og en første plass i klassen! Noe vi begge var fornøyde med. Det ble i  tillegg en prosentrekord i LB for både meg og hesten.

Klubben gratulerer Irene og La Casia med gode resultater! Til helgen kan du se den flotte ekvipasjen under Ishavsdressuren i Tromsø.

For flere resultaterfra stevnet i Hammerfest, klikk på linken nedenfor:

http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=13255

Foto: Rita Olaussen

05.06.2017 21:11