Christine og Lyngsknekten tatt ut til VM

Christine og Lyngsknekten tatt ut til VM

Christine Borch og Lyngsknekten, fra Ryttersportsklubben NOR, ble tatt ut til å representere Norge under unghest VM i kjøring 4. - 8. september 2019 i Ungarn. 

Christine Borch og dølahesten Lyngsknekten bestod kvalifiseringskravet til å delta i unghest VM og fikk dermed tilbud fra Norges rytterforbund om å representere Norge i Ungarn 4. - 8. september. 

- Det river litt i sjela å takke nei, men så kult å ha blitt tilbudt VM-plass, uttaler Christine etter at hun har fått tilbudet. 

Videre uttrykker Christine at det er langt å reise til Ungarn og at dersom hun hadde visst dette tidligere, hadde hun kunnet lagt andre planer tidligere i år. Ekvipasjen reiste til Alvdal og deltok under NM for Dølahest i juni, og hadde dermed hatt mulighet til å reise videre til Oslo og spart  seg for en hel del reising. 

Lyngsknekten har sitt siste unghest år og dette er siste sjansen for han å kvalifisere seg til unghest VM, men vi håper at Christine får sjansen igjen med hennes andre unghest, Sansa, når tiden er moden for det. 

Tekst: Caroline Hammari

Foto: Privat

13.08.2019 22:31