Cecilie og Odin debuterte med tre seiere!

Cecilie og Odin debuterte med tre seiere!

Cecilie Dyrnes Vangen og fjordingen Odin Tyler fra Ryttersportsklubben NOR gjorde reint bord under D-stevne i dressur på Nord-Norsk hestesenter i helga.

Ekvipasjen debuterte sammen for første gang under stevnet. Vangen hadde ridd hesten knapt en håndfull ganger, og var fornøyd med resultatet treningen hadde gitt.

Vangen har startet på nasjonalt nivå et par år, og har jobbet som berider i Danmark. Odin Tyler er derimot urutinert på stevner, og Vangen forteller at han ble litt stresset da han ble skremt av publikum i deres første program lørdag.
- Vi fikk flere små feil, men gjorde også fine øvelser i LC-klassen. I LB-klassen var hesten litt sliten, men mer stabil og gjennomførte fint, forteller Vangen. 

Dommeren likte tydeligvis ekvipasjens samspill og belønnet dem med seier i begge klassene til tross for noen små feil.

I søndagens klasse bar hesten preg av at den var sliten og hadde dermed ikke så mye energi i programmet.
-
Selv om hesten hadde lite energi, red vi et stabilt program uten feil. Noe som gav gode prosenter, sier Vangen, og legger til at det var fint å komme i gang med stevnesesongen.

Ekvipasjen vant søndagens klasse, og kunne dermed reise hjem til Nordreisa med tre førsteplasser i bagasjen. Noe hesteeierne Aud-Jorunn Korneliussen og Tom Gamst var svært fornøyde med.

Stevnet ble arrangert av Målselv og Bardu Hestesportsklubb.

Se resultatene fra stevnet ved å følge linken nedenfor:

http://www.horsepro.no/index.php?Site=ShowCompetitionList&eventId=8964

Foto: Aud-Jorunn Korneliussen.

 

03.02.2014 19:25