Cecilie og Cecilie vant vandrepokalene

Cecilie og Cecilie vant vandrepokalene

Ryttersportsklubben NOR arrangerte nyttårsbord for sine medlemmer lørdag 23. januar på Kronebutikken. Tradisjonen tro var det utdeling av en rekke priser.

Lørdag 23. januar møtte 20 personer opp på nyttårsbordet til RSKN. Kronebutikken stilte med koselig lokale og kortreist mat på koldtbordet.

En rekke priser ble utdelt av klubbens leder, Caroline Hammari, under middagen.

Følgende priser ble delt ut:

Årets ponnimamma: Lin-Anita Dyrnes Vangen

Årets strongman: Tom Gamst

Årets lykkeligste: Solveig Kjellevold

Årets kremmer: Elisabeth Kjellevold Nyvoll

Årets up and coming: Sofie Dyrnes Vangen

Årets nykommer: Henny Emilie Dyrnes Vangen

Årets rodeorytter: Elisabeth Kjellevold Nyvoll

Årets vaktmester: Per-Jostein Solheim

Årets "Mor Teresa": Ragnhild Hammari

I tillegg ble vandrepokalene for "Årets rytter" og "Årets arbeidsjern" utdelt. Prisen for "Årets rytter" gikk til Cecilie Dyrnes Vangen. Hun hadde 24 førsteplasser og en andreplass som var tellende i 2015. Hun var helt suveren og hadde 248 poeng, mens Cecilie Garden Hammari på andreplass fikk 77 poeng. Det var en fornøyd rytter som fikk prisen for andre året på rad, og hun fortalte at hun og Raul hadde hatt en kjempesesong. Cecilie fortalte også om sine planer for kommende sesong hvor hun blant annet ønsker å reise sørover for å starte stevner og starte innendørs NM i dressur. Vi gratulerer henne med prisen og ønsker henne lykke til.

Tradisjonen tro ble prisen for "Årets arbeidsjern" delt ut etter avstemming blant de som deltok på nyttårsbordet. Det var mange flinke og dyktige kandidater som hadde hjulpet til med ulike dugnader i 2015, og det ble en jevn kamp. Cecilie Garden Hammari trakk det lengste strået og ble "Årets arbeidsjern" for 2015. Hun har organisert mange dugnader for medlemmene i 2015 og har vært stevneleder på alle dressurstevnene. Prisen var vel fortjent og vinneren satte stor pris på napp i vandrepokalen. Vi takker for innsatsen og håper Cecilie fortsetter med sin dugnadsinnsats i 2016.

Elisabeth Kjellevold og Anneli Hermansen fikk utdelt prisen "Årets nykommer" for 2014 siden de ikke deltok på julebordet i 2014.

Det var en flott kveld og det så ut til at alle koset seg, både store og små. Vi ser frem til et skikkelig jubileumsjulebord i desember 2016.

30.01.2016 14:11