God deltakelse på Førjulshoppet 2015

God deltakelse på Førjulshoppet 2015

Ryttersportsklubben NOR arrangerte denne helga Førjulshoppet med rekruttklasser og klubbmesterskap (se egen sak).

Søndag 6. desember deltok 17 ekviapsjer under Førjulshoppet.

For aller første gang ble det arrangert Sits og stil-klasse i Nordreisa. 4 ekvipasjer deltok i klasse A og gjennomførte med god stil. Siden denne type klasse var ny både for dommere og deltakere brukte vi litt ekstra tid på å gjennomgå ulike typer sits før deltakerne fikk ri den oppsatte banen med kavaletter og bommer. Alle deltakerne fikk deltakersløyfer, diplomer og bedømmelsesskjema.

Etter sits og stil-klassen var det duket for kostymehoppet. Det var 12 deltakere som stilte til start og aldri tidligere har vi sett så mange gjennomførte og fine kostymer. Deltakerne hadde virkelig lagt sin flid i å kle seg og hesten ut. Dermed fikk dommerne en vanskelig oppgave med å kåre en vinner av beste kostyme. Men de kom til enighet om at Eline Mikalsen og Sørgårds Sotar var den ekvipasjen som hadde mest gjennomført kostyme. Ekvipasjen var kledd ut som supermenn og både hest og rytter hadde matchende kostyme. De hadde supermannstil over hinder og så riktig stilige ut.

På andreplass kom Henny D. Vangen og Don Raul. Henny var kledd ut som Pippi og Raul var kledd ut som den rosa Lilla Gubben.

Mange fine kostymer og mange feilfrie runder i klassen som hadde clear round bedømming. Alle fikk deltakersløyfer og diplom etter klassen var ferdig.

Vi gratulerer vinnerne og takke alle som møtte opp for en flott deltakelse.

07.12.2015 12:33