Christine gjorde reint bord på DMP-stevne!

Christine gjorde reint bord på DMP-stevne!

Den 15-17.juni arrangerte Okstindan Hestesportsklubb kjørestevne i dressur, maraton og presisjonsstevne på Stall Reinåmoen. Christine Borch stilte til start med både Lyngsknekten og Rudsars Borgvida. Med seg på turen hadde hun samboer Svein-Martin og Borgvidas eier, Maria Ørstad. Til tross for over 80 mil på hestetransport, virket hestene helt upåvirket, å sammen gjorde de reint bord under helgas stevne.

Fredagen var det duket for dressurkjøring. Vind og flygende bokstaver stoppet ikke de tøffe Reisaværingene. Der kjørte Christine inn til en 2.plass med Borgvida med 64,344 % og en 1.plass med Lyngsknekten med 67,826%.

Lørdagen var det maratonkjøring. Der fikk Christine 2.plass med Lyngsknekten og 1.plass med Borgvida.

Søndagen var det klart for presisjonskjøring. Christine forteller at dragene på vognen var blitt litt skjev under fredagens konkurranse. Dette førte til litt "feilberegning", som igjen førte til noen riv under søndagens konkurranse.

Helgas prestasjoner var så gode at de førte til at Christine og hestene ble premiert med både 1. og 2.plass sammenlagt. 1.plass sammenlagt med Borgvida, og 2.plass sammenlagt med Lyngsknekten.

Klubben gratulerer så mye med gode resultater. Vi er veldig stolte av å ha så flinke og ivrige medlemmer og hester i klubben vår.

Foto: Team Ishav

Tekst: Karoline Berg Norum

19.06.2018 21.21