Ryttermelding Landsbydressuren 2018!

Ryttermelding Landsbydressuren 2018!

Ryttersportsklubben NOR ønsker ryttere, hester og publikum velkommen til Landsbydressuren med finaler i YMBER-dressurcup og ACCOUNTOR-dressurcup, samt klubbmesterskap for Ryttersportsklubben NOR 18. – 19. august 2018! Det er 31 ekvipasjer påmeldt til stevnet fordelt på 103 starter. 

 

Sekretariat 

Sekretariatet er åpent fra kl. 08.00 lørdag og fra kl. 08.00 søndag. Vi holder sekretariatet åpent hele dagen så langt det lar seg gjøre. Kan være litt ventetid når klassene pågår. Sekretariatet holder til i ei campingvogn ved konkurransebanen.

 

Ankomst
Nordreisa hestesenter, som vi leier, er sommerstengt og har ingen ansatte på jobb denne helga. Men oppstallingsansvarlig er tilgjengelig på telefon. Dermed er det ingen som tar imot dere ved ankomst, så fremt dere ikke kommer mellom klokka 18:00 og 19:30 Da er medlemmer av RSKN der for å sette opp rail og gjøre klart til stevnet.

VIKTIG! ALLE MÅ SENDE BILDE AV VAKSINASJONEN TIL HESTEN på mms til Caroline Hammari (stevneleder) på tlf. 917 10 179 innen fredag 17. aug. klokken 16.  


Sjekk av hestepass
Hester som begynner på bokstavene A, B og C må vise passet i sekretariatet før start.

 

Stengt bane

Konkurransebanen stenges på fredag kl. 17:30. Etter den tid er det ikke tillatt å gå/ri inne på banen, men man kan ri i ridehallen.

 

Start av klassene 
Stevnet starter klokka 09:00 begge dager.   

Se for øvrig Equipe for foreløpige startlister med starttider. Gi rask tilbakemelding dersom dere ser feil i startlisten til Caroline Hammari tlf. 917 10 179 eller Anneli Hermansen 477 14 269. 

 

Premiering

All premiering foregår til hest korrekt antrukket.

Vi premierer cupmesterene og klubbmesterene etter siste klasse på søndag. Foreløpige resultater i cupene ligger på horsepro.no under Reisadressuren 2018 29.juni-1.juli.

 

Funksjonærer 

Overdommer: Britt Clausen DD2  tlf. 976 83 120.
Dommer: Caroline Hammari DDA (dømmer LC ponni og LB ponni begge dager) 
Chief steward: Cecilie Hammari Steward: Caroline Hammari m/stewardassistenter.

 

Nyttige telefonnumre 

Sekretariatsansvarlige: Anneli Hermansen 477 14 269 Caroline Hammari tlf. 917 10 179. 
Oppstallingsansvarlig Nordreisa hestesenter: Britt-Johanne Rundhaug 91798707 
Stevneleder: Caroline Hammari tlf. 917 10 179

Veterinær: 777 65 122

 

Rytterrepresentant

Oppgis på stevneplassen.

 

Betaling
Vi tar kontant og vipps. Det koster litt ekstra å bruke vipps.

 

Avmelding

Vi gjør oppmerksom på § 144.3c i konkurransereglementet: «Påmelding til stevne er bindende. Bare hvis påmeldingen blir trukket tilbake i så god tid at meldingen er gitt til arrangøren før påmeldingsfristen utløper, fritas rytteren for å betale startavgift/stevneavgift. Avgift til oppstalling og veterinærkontroll faller bort bare dersom rytteren melder avbud innen fristen arrangøren har satt i stevneinvitasjonen.»

 

Oppstalling 

Alle har fått oppstalling. Oversikt over oppstallingen ligger som eget dokument på Equipe og Horsepro. Prisene på oppstallingen kommer ikke opp i Horsepro. Vi har følgende priser: Boks pr døgn: 300 kroner, Spilt pr døgn: 250 kroner, Dagsoppstalling 150 kroner. Paddock 100 kroner pr dag.
Husk å møkke boksen/spiltet før avreise.  Boks/spilt som ikke er møkket vil bli fakturert 200 kroner.

 

 

Foring av hester 

Det er ingen ansatte på jobb i stallen denne helga. Stallen er kun åpen for hester som deltar på stevnet. Vi ønsker likevel å følge foringstidene i stallen som er 08.00, 13.30 og 19.30. Dersom dere ønsker at stewarden skal fore hesten på morgenen kan dere sette frem foret utenfor boksen på eget ansvar. Ha kraftforet i lukket boks og merk med navn. Middag og kvelds må dere fore selv. 

 

Lufting av hester 

Det vil være to paddocker til lufting av hester. Den må møkkes etter bruk. Skriv dere opp på liste i stallgangen. Husk vannbøtte! 

 

Kiosk 

Vi har vipps og selger varm lapskaus, landganger, brus, kaffe, kaker etc. Vi håper dere støtter oss ved å bruke kiosken flittig.  

 

Veibeskrivelse 
Fra Alta: Følg E6 til du ankommer Storslett. Ta av mot Bilto. Kjør rett frem i rundkjøringen. Følg skilting mot Nordreisa hestesenter.  
Fra Tromsø: Følg E6 til du ankommer Storslett. Ta av mot Bilto. Kjør rett frem i rundkjøringen. Følg skilting mot Nordreisa hestesenter. Det vil bli satt opp skilt langs E6.  

  

Foreløpige startlister finner du på Equipe.
https://online.equipe.com/no/competitions/26189

 

Gå gjerne inn på arrangementet Landsbydressuren 2018 på Facebook og få med deg de siste nyhetene og lignende.

 

 

Ryttersportsklubben NOR ønsker alle hjertelig velkommen til stevnet! 

14.08.2018 22:01