Åtte seiere og en andreplass til RSKN på Olsborg

Rytteresportsklubben NOR stilte til start med seks ekvipasjer under Maidressuren på Olsborg 14.-15. mai 2022. Hjem til Nordreisa hadde de med seg hele åtte førsteplasser og to andreplasser i bagasjen.

Lørdagens konkurranse

Emmeli Solheim-Hammari  og Ponnyhaugens Monty deltok for alle første gang på bortestevne under stevnet på Olsborg. Ekvipasjen red til prosenten 52,778 i klassen LD og fikk en fjerdeplass.

Sofie Olsen og Meltvedt Black Idahoe fikk hele 69,6 prosent i LC ponni og første plass. Dette var ekvipasjens første bortestevne. I LC hest gikk ekvipasjen til topp igjen med 71,6 prosent.

I klassen LB ponni vant Madelen Dyrnes Karlsen og ponnien Strandgaards Dr. Watson med 62,83 prosent. Dette var ekvipasjene aller første start sammen og de har trent sammen i kun tre måneder. I LB hest fikk Madelen og Watson en andreplass med 63,667 prosent.

Under lørdagens LA hest vant rutinerte Frida Jørgensen og Bella Nera med 72,833 prosent. Henny Emilie Dyrnes Vangen og Keegans Albus Dumbledore kom på tredjeplass med 59,333 prosent.

Nathalie Larsen og Rachel Forest fikk andreplass med 62,903 prosent i klassen MC.

Ryttersportsklubben NOR tok første- og andreplass i klasse MB. Frida Jørgensen og Bella Nera vant med 62,639 prosent. Henny Emilie Dyrnes Vangen og Keegans Albus Dumbledore kom på andreplass med 59,167 prosent.

Søndagens konkurranse

I søndagens høyeste klasse leverte Frida Jørgensen og hesten Bella Nera et solid og jevnt ridd program. Ekvipasjen vant klassen med 64,342 prosent. De tok dermed tre av tre mulige seiere med seg hjem til Nordreisa.

Henny Emilie Dyrnes Vangen og Keegans Albus Dumbledore fikk 51,500 prosent i MB og endte på en tredjeplass.

Nathalie Larsen og ponnien Rachel Forest red et harmonisk program og gikk rett til topps med hele 66,613 prosent i klasse MC.

Madelen Dyrnes Vangen og Strandgaards Dr. Watson red et flott LC-program og ble belønnet med 66 prosent og seier i klassen. Hennes klubbvenninne Sofie Olsen og Idahoe fikk andreplass i klassen.

Emmeli Solheim-Hammari og Ponnyhaugens Monty fikk tredjeplass i LD med en prosent på 60,556.

Ryttersportsklubben NORs ryttere vant til sammen åtte førsteplasser og én andreplass under helgas konkurranse på Olsborg.

Vi gratulerer alle sammen med flott innsats i helga!