Flott prisutdeling!

Flott prisutdeling!

Under nyttårsbordet til RSKN ble det delt ut en rekke priser. Noen etter hemmelig avstemning, andre etter hårfin utregning.

Etter at middagen var inntatt på Bios Cafè, var det duket for årets høydepunkt i klubben; Utdeling av prisene til årets rytter og årets arbeidsjern.

Årets rytter blir tildelt den rytteren i klubben som har oppnådd best resultater på D-stevner og under klubbmesterskapet. Rytteren som har fått plasseringer får tildelt ulike poeng etter plasseringene. Irene Olaussen Hauge ble kåret til årets rytter. Hun hadde sammen med Ice Quick oppnådd hele 64 poeng totalt. Kathrine Nilsen hadde samlet 46 poeng med BB Donna og på tredjeplass kom Cecilie Garden Hammari med 40 poeng på hestene Cortini og Isn´t she Lovely. Vi gratulerer Irene med napp i vandrepokalen og ønsker henne lykke til i 2013!

Etter hemmelig avstemning på årets arbeidsjern lå det jevnt i toppen på hvem som skulle vinne den gjeve prisen. Ragnhild Hammari fikk flest stemmer og fikk dermed sitt andre napp i vandrepokalen. Vi gratulerer henne med prisen og takker for innsatsen i 2012!

I tillegg til vandrepokalene ble det delt ut pris til to som har gjort en ekstra innsats som støttespillere. Rita Olaussen ble kåret til årets ponnimamma for utallige timer som hestepasser, motivator og mamma på stevner som Irene har deltatt på. Irenes far, Rolf Hauge, fikk prisen som årets sjåfør etter å ha kjørt nesten 500 mil med Irene og Ice på stevner. Vi gratulerer begge med prisen og håper å se dem på mange stevner i 2013!

10.02.2013 23:21