To seiere til Alida og Pierot

To seiere til Alida og Pierot

Tre av Ryttersportsklubben NORs medlemmer deltok i de åpne klassene denne helgen da Nordreisa Rideklubb arrangerte UK-stevne i sprang og dressur. 

Lørdag-sprang:
Henny Emilie Dyrnes Vangen og Ekvalls Great Cindy deltok i 2 klasser. I den første klassen ble de eliminert. Det gikk mye bedre i den 2.klassen, der de fikk 0 feil, og 71,5 stilpoeng.
Henny`s storesøster; Sofie Dyrnes Vangen, med hennes nye hest Corfitz L deltok også i 2 klasser. De ble desverre eliminert i den ene klassen. I den andre klassen valgte Sofie å trekke seg.
Alida Berg Storsteinnes og Pierot deltok spontant i 2 klasser. De gjorde det veldig bra og fikk førsteplass i begge klassene som de deltok i. Med null feilpoeng, å stilpoeng på hele 80 og 81,5.
Søndag-dressur:
Denne helgen kunne det se ut til at medlemmene våre satset på sprangen. Sofie Dyrnes Vangen og Corfitz L  var den eneste fra RSKN som startet i dressur på søndagen. De startet klasse LC:3 2017- der de fikk 62,4%. Sofie har ikke hatt Corfitz L så veldig lenge, å de holder enda på å bli kjent. Til tross for at de ikke havnet på pallen, var Sofie ganske fornøyd med helgas resultater.

Klubben gratulerer alle tre ekvipasjene med flott innsats!

For flere resultater:
Dressur: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=14019
Sprang: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=14018#theCompetitionList

Tekst: Karoline Berg Norum

Foto: Alida Storsteinnes

05.09.2017 21:13