Cecilie Dyrnes Vangen ble klubbmester i dressur

Cecilie Dyrnes Vangen ble klubbmester i dressur

Ryttersportsklubben NOR arrangerte sitt fjortende klubbmesterskap i dressur denne helga. Cecilie Dyrnes Vangen og Nøddebogårds Don Raul vant med god margin.

Høy prosent

Tidligere Nord-Norgesmester i dressur, Cecilie Dyrnes Vangen og Nøddebogårds Don Raul, gjorde en solid innsats under klubbmesterskapet og avsluttet finaleprogrammet med hele 69,706 prosent, deres høyeste prosent denne sesongen.

- Jeg er storfornøyd med prosenten og mesterskapstittelen, smiler Dyrnes Vangen etter medaljeseremonien.

- Vi har hatt en kjempesesong i år, og det er nok siste året vi starter MB som er det høyeste stevnenivået på distriktsstevne, forklarer Dyrnes Vangen. Vi skal ennå starte et par stevner før vi avslutter sesongen og satser på å starte flere klasser på et høyere klassenivå neste år.

Vant over søsteren
Dyrnes Vangen vant overlegent i mesterskapet og slo hennes egen lillesøster, Sofie Dyrnes Vangen og Odin Tyler, med 13 prosent totalt. Sofie Dyrnes Vangen og Odin, som tidligere vant sølvmedalje i kretsmesterskapet i dressur, har også hatt en god sesong i år og viste at gode takter under stevnet. Ekvipasjen red inn til 65 prosent i LC-klassen, og red et jevnt program i LB-klassen. Ekvipasjen kunne dermed smykke seg med sølvmedaljen i mesterskapet.

Overrasket

Elisabeth Kjellevold og ponnien Viktoria vant bronsemedaljen i klubbmesterskapet og var svært fornøyd med innsatsen.

- Dette hadde jeg aldri trodd! Jeg trodde aldri vi skulle vinne en medalje i mesterskapet. Det var kjempemorsomt, sa Elisabeth Kjellevold fornøyd og smilte bredt etter resultatene var offentliggjort.

Konkurrerte på ulike nivåer

- Siden vi har ryttere og hester på så mange ulike nivåer, har vi lagt til rette for at alle skal kunne stille i klubbmesterskapet vårt, forklarer stevneleder Cecilie Garden Hammari.
- Alle rir på sitt klassenivå og det er prosentene i klassene som teller. Den med høyeste totalprosent etter to klasser vinner, sier Garden Hammari og legger til at hun synes det er gøy å arrangere stevner, men skulle ønske at hesten hennes var frisk slik at hun også fikk starte selv.

 

Resultater klubbmesterskapet Ryttersportsklubben NOR:

Gull: Cecilie Dyrnes Vangen og Nøddebogårds Don Raul 137,647 p.

Sølv: Sofie Dyrnes Vangen og Odin Tyler 124,783 p.

Bronse: Elisabeth Kjellevold og Victoria 122,433 p.

Uplassert: Karoline Berg Norum og Safir Fokke 118,657

22.09.2015 08:59