Hjelp Celina til AEG!

Hjelp Celina til AEG!

Celina Vekve fra Ryttersportsklubben NOR drømmer om å få starte under Arctic Equestrian games 2017. Nå kan DU hjelpe henne å få drømmen oppfylt!

Celina Vekve ble kretsmester i sprang for ponni i Troms i 2016. Nå ønsker hun å reise hele veien til Oslofjorden for å starte under AEG.

AEG skal i 2017 for 12 gang avvikles på Oslofjord Convention Center. I den anledning kjører de igjen promotion cup konkurranse, som er åpen for alle rideklubber i Norge.

Konkurransen går ut på å promoterere og selge billetter til AEG 2017 i hver rideklubb, for å gjøre AEG kjent og trekke publikum fra alle rideklubber. Konkurransen måles etter hvor mange fra hver rideklubb som forhåndskjøper billetter til AEG.

• Konkurransen går ut på å promotere og øke billettsalget til AEG 2017. Klubbene får poeng etter hvor mange fra klubben som forhåndskjøper billett I KONKURRANSENS tidsrom.
• Konkurransen varer fra billettsalget starter til 22. januar 2017 klokken 24.00
• Alle som forhåndskjøper billett er selv ansvarlig for at den rideklubb de tilhører blir registrert når billetten bestilles.
• Kun normale billetter som blir kjøpt via www.hestefrelst.no mellom 14. oktober 2016 og 22. januar 2017 er med i AEG Promotions cup konkurransen. Kun betalte billetter teller med i konkurransen.
Pakketilbud og gruppe billetter utenom «klubbpakke» teller ikke med i promotioncup.

Premien er x antall invitasjoner til å delta i de ulike cupene under Arctic Equestrian games. Cupene går både i sprang og dressur.

I den forbindelse håper vi at flest mulig som forhåndskjøper billetter velger Ryttersportsklubben NOR når dere skal velge hvilken klubb dere støtter i forbindelse med kjøpet. Så kanskje vi får flere invitasjoner til dette storslåtte stevnet.

Forhåndsbestill billetter her:

http://tickits.no/events/aeg2017

01.01.2017 09.57