Finale i Ymber- og Accountordressurcup, med innlagt klubbmesterskap i dressur for RSKN

Finale i Ymber- og Accountordressurcup, med innlagt klubbmesterskap i dressur for RSKN

19-20 August arrangerte vi i Ryttersportsklubben NOR 3.avd og finale i Ymber og Accountor-dressurcup. I tillegg skulle det kåres en Klubbmester i dressur .

Ekvipasjer fra Alta, Hammerfest og Målselv hadde tatt turen for å delta under helgas stevne.

Stevnet startet klokken 09.00 begge dager. Under lørdagen var vi veldig heldig med været, med blå himmel og strålende sol. På søndag var vi ikke like heldig- temperaturen var lav, og det regnet en hel del.

Dressurcupene har strekt seg over fire avdelinger- inkludert finalen, og denne helgen skulle vinnerne endelig kåres. Den med høyest poengsum totalt stakk av med seieren.

Ymber dressurcup gikk i LC og LB. Vinneren ble Eline Antonie Norgaard Mikalsen og Tomine, som rir for Nordreisa Rideklubb.

Accountor-dressurcup gikk i LA, MC og MB. Vinneren ble Vårin Wirkola og Møllenes Drama Queen, som rir for Jarlsberg og Melsom Rideklubb.

 

Under årets klubbmesterskap kunne klubbens medlemmer selv velge hvilket "nivå" de ville ha tellende. Hele 7 ekvipasjer fra klubben, konkurrerte om å bli årets klubbmester i dressur. Christine Borch og Lyngsknekten stakk av med seieren i år. 2.plassen gikk til Irene Olaussen Hauge og La Casia. 3.plassen gikk til Stine Davidsen og Tamper Tiesto.

Begge cup-vinnerne og klubbmesteren ble premiert med dekken, blomster, pokal og medalje.

Klubben gratulerer med gode resultater!

For flere resultater, klikk på linken nedenfor: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=13881#theCompetitionList

Tekst: Karoline Berg Norum

23.08.2017 22.03