Per-Jostein og Alida vant vandrepokalene!

Per-Jostein og Alida vant vandrepokalene!

Under årets julebord søndag 6. desember kåret Ryttersportsklubben NOR årets arbeidsjern og årets rytter for 2020!

Året 2020 var preget av mer dugnad enn andre aktiviteter for Ryttersportsklubben NOR. Klubben har jobbet hardt for å ferdigstille klubbhuset og flere hundre dugnadstimer har blitt lagt ned av ivrige medlemmer. Dermed var kampen om å vinne prisen for årets arbeidsjern ekstra hard i 2020. 

Tradisjonen tro var det avstemming om hvem som fortjente å bli kåret til årets arbeidsjern. Nytt av året var at vinneren ble en mann - kanskje ikke så uventet i et år, hvor snekker og handyman har stått øverst på ønskelista til klubbens medlemmer. Per-Jostein Solheim ble kåret til årets arbeidjern i 2020. 

Årets rytter blir hvert år kåret etter medlemmenes resultater på stevner. Gjennom hele året samler rytterne poeng for hver plassering de får. Årets rytter ble Alida Storsteinnes. Hun har konkurrert med Pieort i både sprang og dressur i 2020, og fått en rekke plasseringer. Det er andre året på rad at Alida blir kåret til årets rytter. Da gjenstår det å se om hun vinner vandrepokalen til odel og eie i 2021. 

Vi gratulerer til vinnerne og takker for solid innsats!

21.01.2021 11:13