Klubbmesteren i sprang er kåret!

Klubbmesteren i sprang er kåret!

Søndag 10. september arrangerte Ryttersportsklubben NOR klubbmesterskap i sprang på Stall Ishav. 

RSKN hadde 7 ekvipasjer som stilte til start i "stormen" oppe på Stall Ishav. Men til tross for vindfulle forhold med opp til 9 m/s og noen skvettene hester ble det et vellykket klubbmesterskap. Humøret var på topp hos alle, det var til og med litt pubikum som hadde kledd seg godt for å komme å se å. Vi hadde en kafevogn med varme i slik at folk kunne gå inn mellom pausene og trekke seg litt bort fra vinden. 

 

Mesterskapet gikk over 2 avdelinger der alle kunne ri valgfri høyde. I første avdeling var det bedømming 280 feil og stil. Her red alle feilfritt, men det var Karina Bull Skoglund og hennes hest Holly 112 som fikk 1. plassen og Alida storsteinnes med Pierot som fikk 2. plassen. 

I andre avdeling var det bedømming 238.2.2 hvor det gikk på tid og feilpoeng. I grunnomgangen var det 4 som gikk feilfritt. Karina Bull Skoglund med Holly 112, Henny Emilie Dyrnes Vangen med Ekvalls Great Cindy og  Alida Storsteinnes med både Pierot og Le Peti Couture.

Så var det siste runde som var omhoppningen, her startet alle 7 for å kunne hente seg inn igjen. Det ble en spennende runde med fart og spenning. 3 kom feilfri og det var Karina Bull Skoglund med Holly, Alida Storsteinnes med Pierot og Henny Emilie Dyrnes Vangen med Ekvalls Great Cindy. 

Siden de var de eneste som hadde ridd 3 feilfrie omganger ble det de 3 som havnet på pallen.

Klubbmester i sprang 2017 ble Karina Bull Skoglund med Holly 112. 2.plassen gikk til Alida Storsteinnes og Pierot og 3.plassen fikk Henny Emilie Dyrnes Vangen og Ekvalls Great Cindy. 

Vi gratulerer så mye til alle!

Tekst: Stine Davidsen

Foto: Lin-Anita Dyrnes Vangen

11.09.2017 21:40