Flotte resultater til Ryttersportsklubben NOR under Hesteleiken

Flotte resultater til Ryttersportsklubben NOR under Hesteleiken

I helgen var det den årlige hesteleiken på Nordreisa hestesenter.

Ryttersportsklubben NOR hadde 7 ekvipasjer som stilte til start.

Fredagen var det dressurkjøring der startet Christine Borch med dølahestene Lyngsknekten og Rudsars Borgvida.

I Lett c fikk Christine med Lyngsknekten 1.plass og tok 3.plass med Rudsars Borgvida.

I Lett b fikk Christine samme prosent med begge hestene, men det holdt ikke til plassering.

 

Lørdag var det først dressurridning. 

I LC3 hadde vi 2 ekvipasjer, Aimee Østerholm med Odin Tyler og Stine Davidsen med Tamper Tiesto. De red til fine prosenter, men dessverre ingen plassering.

I LB3 hadde vi 4 ekvipasjer til start fra RSKN. Karoline Berg Norum med Bellver red seg opp til en 3.plass. Aimee Østerholm med Odin Tyler, Stine Davidsen med Tamper Tiesto og Alida Berg Storsteinnes med Le Petit Couture fikk noen fine prosenter her også, men dessverre ingen plassering.

I LB4 startet Karoline Berg Norum med Bellver og fikk 1.plass i klassen.

I LA startet Alida Berg Storteinnes med Le Petit Couture og fikk 1.plass i klassen.

 

Lørdags ettermiddag var det presisjonskjøring. 

I Lett c startet Maria Ørstad med Rudsars Borgvida og det gikk fort i svingan, det holdt til en 1.plass. Christine Borch med Lyngsknekten kjørte seg til en 3.plass.

I Lett b gikk det også fort i svingan, men her var Christine Borch med Lyngsknekten som var raskest og fikk 1.plassen. Maria Ørstad med Rudsars Borgvida var hakk i hæl, men dessverre ingen plassering. 

 

Søndag var det sprangen som stod for tur. 

I 70 cm tok Karoline Berg Norum med Bellver 1.plass. Stine Davidsen med Tamper Tiesto og Alida Berg Storsteinnes med Le Petit Couture hadde begge feilfrie runder, men desverre ingen plassering.

I 80cm slo Karoline Berg Norum med Bellver til å tok 1.plassen i denne klassen også.

Alida Berg Storsteinnes med Le Petit Couture og Stine Davidsen med Tamper Tiesto red begge feilfri her også, men ingen plassering. Alida Berg Storsteinnes med Pierot fikk dessverre 4 feil så ingen plassering.

I 90cm startet Alida Berg Storsteinnes med Pierot. De red en fin runde med null feil, men dessverre holdt det ikke til plassering. 

 

Hesteleiken går også sammenlagt der må de ha startet alle grener for å delta og det er hesten som får seieren med sin/sine ryttere/kusker. I år hadde vi kun Christine Borch fra RSKN med i kampen om sammenlagtseieren.

I år som i fjor vant Christine Borchs hest Lyngsknekten, med Christine som kusk og Ronja Albrigtsen som rytter, hun rir for NORD så ble en seier for både NORD og RSKN i år. 

 

Alt i alt en kjempe fin helg med mange trivelige folk og mange fine ekvipasjer.

 Skrevet av Stine Davidsen
Foto av Gøril Angell

04.06.2018 20:42