NNM dressur for klubblag 2012

NNM dressur for klubblag 2012

Ryttersportsklubben NOR har fått forespørsel fra Troms rytterkrets om å arrangere Nord-Norgesmesterskap i dressur for klubblag i 2012. Vi i klubben har takket ja til dette og er klare for å brette opp armene og levere tidenes dressurstevne i Nord-Norge. Stevnet går av stabelen 27. - 29. juli 2012 på Nordreisa hestesenter, Storslett.

RSKN har tidligere stått som arrangør for NNM dressur for klubblag i 2010. Dette var det første Nord-norske mesterskapet i historien som ble arrangert for klubblag i dressur. Den gangen stakk RSKN av med gullet og sølvet i lagkonkurransen for hester, i tillegg tok vi bronsen i lagkonkurransen for ponnier. På vinnerlaget red Cecilie Garden Hammari/Cortini og Ellen Sandvik Berg/Bøgegårdens Lantino. Sølvlaget bestod av Cecilie Vangen/Nøddebogårdens Don Raul og Silje Hansen/Stallknektens Sirius. På ponnilaget red Irene Olaussen Hauge/Ice Quick, Ida Kristine Kamperhaug Severinsen/Castellany og Karoline Berg Norum/Torman.

I tillegg til NNM dressur for klubblag i 2010, stod klubben som arrangør av NNM dressur individuelt i 2011. Begge stevnene hadde stor oppslutning og vi ønsker i år også å legge rammene for et storslått stevne.

Mer informasjon og stevneinvitasjon kommer!

05.06.2012 14:33