Tre seiere til RSKN under Vårstevnet i Alta

Tre seiere til RSKN under Vårstevnet i Alta

17. og 18. juni stilte 3 ryttere fra Ryttersportsklubben NOR til start under D-stevnet i sprang og dressur på nordsiden av fylkesgrensa.

Lørdagen stod dressur på programmet, i klasse LC:3 fikk Sofie Dyrnes Vangen en fin 3.plass på den, for anledningen, lånte ridehesten Sans Peur. De red inn til 64,4%.  Elisabeth Kjellevoll Nyvoll med Markaprinsen og Henny Dyrnes Vangen med Ekvalls Great Cindy red også inn til fine prosenter, men det holdt ikke til plassering denne gang.

Sofie og Elisabeth startet også LB:3 til henholdsvis 57,8% og 56%, det holdt til 5. og 6.plass, men dessverre ikke godt nok for plassering.

Henny Dyrnes Vangen og welsh ponnien Ekvalls Great Cindy startet søndag 50 cm clear round og kom feilfritt igjennom banen. I 60 cm, bedømming feil og stil, vant Henny og Cindy overlegent med en flott feilfri runde og til 69 poeng.  En kjempeprestasjon på sitt aller første bortestevne!

I 70 cm feil og stil stakk Elisabeth Kjellevoll Nyvoll og ponnien Markaprinsen av med nok en overlegen seier til RSKN. Med null hinderfeil og 70 i stilpoeng var det hele 7 poeng ned til 2.plassen. Elisabeth fortsatte den gode ridningen i 80 cm og også der kapret de førsteplassen med null feil, 70 i stilpoeng og like langt ned til nummer to.

Sofie Dyrnes Vangen og Sans Peur pådro seg dessverre tidsfeil i 80 cm klassen, så selv om også hun red pent inn til 70 poeng i stil, havnet ekvipasjen til slutt på en 4.plass. I 90 cm red Sofie feilfritt i grunnomgangen, men etter en spennende omhoppning fikk de med seg noen  feilpoeng  og havnet som nummer to i klassen.

Vi gratulerer alle ekvipasjene med fine resultater, god ridning og flott representasjon av Ryttersportsklubben NOR!

Tekst: Christine Borch
Foto: Lin-Anita Vangen

20.06.2017 21:53