Vellykket Reisadressur

Vellykket Reisadressur

Tradisjonen tro arrangerte Ryttersportsklubben NOR Reisadressuren første helga i juli. Klubbens ungdommer innfridde og tok tre plasseringer på hjemmebane.

Rundt 20 ekvipasjer stilte til start under Reisadressuren 2016. Det var tilreisende fra Harstad i sør til Hammerfest i Nord. Hele ni klubber var representert. Til tross for sterk vind som veltet dressurrailen overende flere ganger, er klubben godt fornøyd med gjennomføringen.

Fra Ryttersportsklubben startet det fire ryttere.

Elisabeth Kjellevoll Nyvoll (15) åpnet stevnet med seier i LC:2 ponni 1. avdeling av Ymber-dressurcup. Hun hadde lånt ponnien Markaprinsen for anledningen, da hennes egen ponni var syk. Elisabeth hadde ridd Markaprinsen kun to ganger tidligere, men det viste seg å være full klaff mellom rytter og hest. De fikk gode prosenter og red fire harmoniske program under Reisadressuren. Søndagen red ekvipasjen nok en gang til topps i LC:2 ponni 2. avdeling i Ymber-dressurcup. . I LB:3 åpen 2. avdeling i Ymber-dressurcup fikk ekvipasjen en fjerdeplass (første uplasserte) og ligger dermed godt an sammenlagt i cupen.

Anneli Hermansen og FakhoorIBN Farid fikk en andreplass i LB:2 1. avd. Ymber-dressurcup som sin beste plassering denne helga.

Sofie Dyrnes Vangen og Le Peti´Couture red til gode prosenter i både LC og LB begge dagene, men fikk ingen plasseringer. Henny Emilie Dyrnes Vangen debuterte på D-stevne og fikk en prosent på 59, 2 i LC:2. Stine Davidsen og Tamper Tiesto stilte til start i søndagens LC:2 2. Avd. Ymber-dressurcup og fikk en prosent på 58,8. 

Klubben takker for all hjelp under stevnet og for at så mange stilte til start. Og til sist ønsker vi å takke våre sponsorer for sponsingen - uten dere hadde ikke dette vært mulig!

 

Resultatene fra Reisadressuren finner du her:

http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=11750#theCompetitionList

05.07.2016 15:30