Alida startet Isuzu sprangcup

Alida startet Isuzu sprangcup

Helgen 18.-20.8 representerte Alida Storsteinnes og Pirot Ryttersportsklubben NOR under det tradisjonsrike sprangstevnet på Kvaløya. De hadde meldt seg på i klassene 1,05 m og 1,15 m alle  tre dagene.

Fredagens runder startet bra i 1,05 metersklassen. De rev en bom, men resten av banen gikk greit. I den vanskeligste klassen fikk de derimot en stygg kræsj i et hinder og Alida falt av. Da hadde det hadde blitt sent på kveld og ganske mørkt ute.  Det gikk heldigvis bra med både hest og rytter, men for å finne tilbake til form og selvtillit startet de 80 cm og 90 cm på lørdagens klasser.

Alida sier selv at de fant ikke helt flyten, hesten var noe usikker etter fredagens hendelse, men de kom igjennom feilfritt. På søndagen startet de kun 90 cm, da var selvtillit og flyt tilbake. Ekvipasjen gikk en flott og feilfri runde, men tiden var til slutt ikke god nok til premiering. Alida var likevel godt fornøyd, været var skikkelig vått og oppvarmingen var veldig  glatt. Likevel fant de tilbake til god ridning, flyt og hadde fått gjennvunnet selvtilliten. Vi gratulerer henne og Pierot med god sportslig ånd og fin gjennomføring under vanskelige forhold!

Tekst: Christine Borch

Foto: Gøril Angell

23.08.2017 22:42