Norges rytterforbund 100 år!

Norges rytterforbund 100 år!

I 2015 fyller NRYF 100 år!

Slik feirer NRYF

Feiringen av 100 år i sadelen skal feires på flere måter.

Det skal lages et jubileumstidsskrift som publiseres løpende i Hestesport gjennom jubileumsåret ført i pennen av Rebecca Mender. Alt jubileumsstoffet sames så i egen utgave som tillegg til julenummeret 2015 – som en gave til alle NRYF-medlemmer.

NRYF vil markere noe på Årskonferansen og Ryttertinget i mars, NRYF vil invitere klubbene til å arrangere «Åpen stall» i mai og de vil arrangere en jubileumskonferanse mot slutten av året og det vil bli en mottakelse for spesielt inviterte i Oslo Rådhus i desember.  Blant annet.  

NRYF vil fortelle om aktiviteter utover i jubileumsåret på rytter.no.   

 

Gleden er den røde tråden
Den røde tråden i jubileet 2015 er gleden. Historien er vårt grunnlag for der NRYF er i dag og vårt springbrett for hvor NRYF går i fremtiden. Hestesporten er som et stamtre som stadig får nye grener og vokser seg større. Den viktigste næringen for denne veksten er gleden og kjærligheten hver enkelt har til hesten. Uansett hvilken tilnærming man har til sporten, om man er hobbyrytter, tribunerytter eller profesjonell, gir hesten oss så mye. I dette gror vår glede over sporten, i dette gror stamtreet seg større.

 

Har dere noen tips?

NRYF vil gjerne gi tips til både landsdekkende og lokalmedia i forhold til gode hestehistorier samt benytte noen historier i egne fora. Derfor ber NRYF nå landets rideklubber om å tipse dem nettopp med deres egne historier.      

I den anledning vil Norges Rytterforbund belyse sin og hestesportens historie her i landet. Har du noen tips om begivenheter, hendelser, steder eller personer som er en del av denne historien, vil NRYF gjerne høre om det.
NRYF vil feire 100 år med glede over hesten – og ditt bidrag er verdifullt! Send mail til sissel@rytter.no

11.01.2015 10:21