Anneli og Fakhoor ble klubbmestere

Anneli og Fakhoor ble klubbmestere

Ryttersportsklubben NOR arrangerte klubbmesterskap i sprang for RSKN denne helga. Anneli Hermansen og Fakhoor Ibn Farid red feilfritt i alle omganger og vant dermed gullet.

Søndag 6. dsember 2015 ble det arrangert klubbmesterskap i sprang for Ryttersportsklubben NOR under Førjulshoppet. Fire ekvipasjer stilte til start i mesterskapet: Christine Borch og Parel, Anneli Hermansen og Fakhoor, Sofie D. Vangen og Odin og Elisabeth Kjellevold og Victoria. Sistnevnte ekvipasje var så uheldig å bli eliminert pga fall allerede i første avdeling. Dermed stod kampen mellom de tre andre ekvipasjen, som allerede da var sikret en medalje ved fullføring av mesterskapet.

Sofie og Odin vant første avdeling hvor det var bedømmingelsen Feil og stil. Sammen med Anneli og Fakhoor hadde Sofie og Odin null feil i første avdeling. Christine og Parel fikk 12 feilpoeng å ta med seg videre til andre avdeling.

Andre avdeling hadde bedømmelsen 273.3.3 og var over to omganger. Det ble to spennende omganger hvor eneste feilfrie ekvipasje var Anneli og Fakhoor. Ekvipasjen kunne dermed smykke seg med tittelen "Klubbmester" og ta gullet med seg hjem.

Resultater fra mesterskapet:

Gull: Anneli Hermansen - Fakhoor Ibn Farid  0-0-0 27,3

Sølv: Sofie Dyrnes Vangen - Odin Tyler  0-4-8 34,3

Bronse: Christine Borch - Parel 12-8-8 40,7

 

Vi gratulerer alle sammen og takker for innsatsen!

 

Bilde: Lin-Anita Vangen

 

07.12.2015 12.02