Siste Norwegian Grand Prix stevnet for 2016

Siste Norwegian Grand Prix stevnet for 2016

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix 2016 avsluttes i Kristiansand onsdag den 31. august og her deles ut premiesjekkene til de seks kvinnene og mennene med høyest poengsum totalt på to øvelser.

Det første elitestevnet i år ble arrangert på Hamar den 18. mai, så fortsatte det i Oslo på Bislett den 24. juni, før det hele avsluttes nå på tampen av sesongen i Kristiansand onsdag den 31. august.

På Kristiansand stadion skal det hele avgjøres og vi får se hvem som stikker av gårde med de gjeveste premiesjekkene fra Norsk Tipping Norwegian Grand Prix, hvor førstepremien er på kr. 20 000,- for både kvinner og menn.

Se poengstillingen sammenlagt for de to beste øvelsene etter to stevner.

Kvinner

Menn

Det er fortsatt muligheter for alle som har deltatt i et av de to første stevnene til å hente gode pengepremier. Men vi presiserer at for å være kvalifisert til premie, må utøverne i tillegg til å være blant de seks med høyest poengsum totalt på to øvelser, også må ha deltatt i minst to av stevnene. Det betyr blant annet at Ida Bakke Hansen, som leder for kvinnene, må stille til start i Kristiansand hvis hun skal kunne få premie.

Siden 2012 har Friidrettens Venner engasjert seg i gjennomføringen av Norsk Friidretts tre årlige elitestevner og har hvert år gitt økonomisk støtte til dette arrangementskonseptet, i samarbeid med Norges Friidrettsforbund (NFIF). Fra 2016 har stevnene fått på plass en tittelsponsor og dermed er det Norsk Tipping Norwegian Grand Prix. Nytt av året er også en egen stevnekoordinator, Dag Kåshagen.

NGP har egen Facebookside og hjemmeside http://www.norwegiangrandprix.no hvor stevnene kan sees på streaming.

23.08.2016 17:10