Åpningsforedraget Kompetansehelgen 2017

Åpningsforedraget Kompetansehelgen 2017

Kompetansehelgen 2017 hadde tittelen «Mestring og begeistring - best sammen» og ble arrangert helgen 20.-22.januar i Stavanger på Clarion Hotel Energy.

Fredagen startet med et inspirerende innlegg fra Johan Kaggestad,
Han utfordret friidretten i Norge på samarbeid på tvers av klubber og idretter, bygge lag og gode øvelsesgrupper, sette felles mål og vise at alle har den samme drakta - NFIF drakta.

Johan påpekte viktighetene av å etablere et kulturfundament - hvordan friidretten ønsker å bli oppfattet av konkurrenter, av media, av andre idretter og av samarbeidsparter. Og hvordan man skal være med her på laget ... den interne kulturen.

Og nå har friidretten fått en unik sjanse til å høste erfaringer fra alpint og bygge en toppidrettskultur sammen med den nye sportssjefen Håvard Tjørum.

Johan mente at friidretten har fått en unik sjanse til å høste erfaringer fra alpint og deres toppidrettskultur sammen med den nye sportssjefen Håvard Tjørum.

Kaggestad var landslagstrener i friidrett langdistanseløp i ni sesonger, hvilket resulterte i 13 medaljer i OL, VM og EM. Han var i denne perioden personlig trener for verdensstjernene Grete Waitz og Ingrid Kristiansen.

Han har arbeidet med mange idretter og i forbindelse med sønnen Mads' interesse for sykkelsport ble Kaggestad trukket inn som trener også i denne idretten. Derfor får vi hver sommer på TV2 gleden av hans kunnskap og humør under Tour de France-sendingene.

Kaggestad har også vært sportslig koordinator i Olympiatoppen for en rekke sommeridretter.

Vi takker vårt medlem Kaggestad for et inspirerende åpningsforedrag.

På bildet Johan Kaggestad og vår styreleder Jan Arne Kragset.

23.01.2017 15:27