Dimna IL - Vi skal gjøre hverandre gode

Dimna IL - Vi skal gjøre hverandre gode

De har dype røtter når det gjelder dugnad og det å ta vare på hverandre i Dimna IL. Og det kom tydelig fram for mange i forbindelse med Norgesmesterskapet innendørs i Ulsteinhallen nå i februar 2017.

Hovedkomitéen har gjort en kjempejobb og har skaffet nok folk til en hver tid. «Vi har alltid vært klare på at tar vi på oss en jobb skal det gjøres skikkelig, om det gjelder båtvask eller stevne» sier Olav Hansen og fortsetter «det sier jo litt når vi takker nei takk til folk som spør om det er noe de kan hjelpe til med». Men over 200 frivillige fikk bidra og det var litt av et mesterskap deres og utøvernes innsats resulterte i.

«Stemninga i hallen er noe av det heftigste jeg har opplevd gjennom mine 42 år i friidretten» sier Olav og fortalte at starteren, som startet finaleheatet på 200m for menn, frøs på ryggen når det ble så stille i hallen at man kunne høre om en knappenål hadde nådd gulvet.  «En helt fantastisk klubb og være med i» fortsetter Olav og påpeker at i Dimna har man en klar målsetting: Vi skal gjøre hverandre gode. Det betyr mye, både på og utenom friidrettsbanen.
 
Det var ca. 2.200 tilskuere innom hallen under NM-helgen og så de 230 påmeldte utøverne stille til start 375 ganger … og vi antar at det var tilskuerne som la igjen noen 10.000,- i kiosksalg. Det er bare å applaudere og gratulere Dimna IL og alle de frivillige i og rundt klubben for hva de leverer og står for. Tilbakemeldinger fra næringslivet og samfunnet forøvrig tyder på at Dimna har lykkes.
 
Vi takker for årets folkefest i Ulsteinhallen og gleder oss til nye mesterskap.

16.02.2017 16:33