Friidrettens Venner lanserer Utøverprisen

Friidrettens Venner lanserer Utøverprisen

Friidrettens Venner lanserer i høst en ny pris Utøverprisen, «Utøvernes egen pris». Aktuelle kandidater til å motta prisen er aktive utøvere over 18 år som har oppnådd kvalifiseringskravene til senior-NM i avstemningsåret.

Prisen skal tildeles en aktiv utøver som på en utmerket måte utøver sin idrett i tråd med NFIFs verdigrunnlag. Verdier som fellesskap, mestring, begeistring og grensesprengende vilje skal prege utøverens holdninger og væremåte i den daglige trening, i klubbmiljøet og i konkurransesituasjonen.
 
Hvem kan foreslå kandidater?
Alle aktive utøvere som er registrert i lisenssystemet, og som er 18 år eller eldre (det vil si fyller 18 år i kalenderåret det året det stemmes), kan foreslå kandidater. Disse utøverne er også stemmeberettiget.
 
Hvordan foregår avstemmingen?
Forslag til kandidater med begrunnelse gis i perioden 1. september til 31. oktober. Dette kan gjøres på e-post post@friidrettensvenner.no eller via eget tilsendt Questback-skjema.
Et nominasjonsutvalg vil så nominere inntil fem av de foreslåtte kandidatene.
De stemmeberettigede avgir så sin stemme til en av de nominerte, og dette vil foregå i tidsrommet 1. til 31. desember.
Prisen deles ut på Friidrettsgallaen under Kompetansehelgen i januar 2017.
 
Hva er prisen?
Det blir en flott pris til en verdi av rundt 10.000 kroner.
 
Nominasjonsutvalget
Nominasjonsutvalget består av: Ronny Nilsen (Friidrettens Venner), Veslemøy Hausken Sjöqvist (NFIF), Torbjørn Lysne (Toppidrettsutvalget), Ann-Kristin Syversen (TINE) og Stine Haugum (ungdommens representant).

Følg Friidrettens Venner på Facebook

Dette er Friidrettens Venner

08.09.2016 10:18