Norsk Tipping Norwegian Grand Prix 2017

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix 2017

I dag starter en ny Norsk Tipping Norwegian Grand Prix sesong og årets første stevne er i Kristiansand. Team Ingebrigtsen er på plass og ønsker seg en god sesongdebut utendørs på norsk jord. 

Norsk Tipping Norwegian Grand Prix-serien innbefatter Kristiansand 7. juni, Nadderud 17. juni og Hamar 16. august. 

Nytt i år er at det på hvert stevne er det mulig å vinne pengepremier. Fordelingen er 5.000 kroner til beste resultat oppnådd i hvert stevne, 3.000 kroner til nest beste resultat og 2.000 kroner til tredje beste resultat, både for menn og kvinner. Oppnådd etter IAAF sin internasjonale poengtabell. Premiering i enkeltstevne kan vinnes av norske og utenlandske utøvere. Det er også fine gavepremier til de tre beste i hver øvelse. 

I tillegg videreføres total-premieringen til de seks beste i Norsk Tipping Norwegian Grand Prix. Her er fordelingen 20.000 kroner til hver av sammenlagtvinnerne for menn og kvinner, 10.000 kroner for andreplass, 6.000 kroner for tredjeplass og 2.000 kroner for fjerde, femte og sjetteplass. Total-premieringen tar utgangspunkt i to øvelser. Det kan være samme øvelse på to ulike stevner, eller to ulike øvelser på samme stevne. Bare utøvere som har vært med på minst to stevner kan premieres. Sjekkene deles ut på Hamar, i avslutningsstevnet. Det er IAAF sin internasjonale poengtabell som er grunnlaget for poengutregningen. Sammenlagtpremiene kan kun vinnes av medlemmer av Norske klubber.

Se tidsplan og startlisten her: NGP-Kristiansand-2017

07.06.2017 14:50