Personlige rekorder under NM i Tønsberg

Personlige rekorder under NM i Tønsberg

I strålende vær under NM på Greveskogen idrettspark forbedret 76 utøvere sin personlige rekord.

Dette er godt over gjennomsnittet de siste årene, hvor det har ligget på rundt 60 personer som forbedrer sin personlige rekord i en eller flere øvelser. 

Friidrettens Venners premie, en krystallvase med inskripsjon, tildeles disse utøverne. Det var mange blide fjes og fornøyde utøver etter prisoverrekkelsen på stadion. 

Den meste kjente som satte personlig rekord var Henrik Ingebrigtsen på herrenes 800 meter. I samme løp perset også Roald Frøskeland og snek seg da foran favoritten Thomas Roth. Henriks vinnertid 1.48,25 og Roalds 1.48,79.

Trine Mjåland hadde som plan å taue feltet på kvinnenes 800 meter. Hun ledet fra start til mål og ble klokket inn på sterke 2.04,86. Trines løpsopplegg gjorde at hele seierspallen satte nye perser på 800.

En annen profilert utøver som perset var Isabell Pedersen. I tillegg til spesialøvelsen 100 m hekk stilte hun i lengde. Hun perset i kvaliken med 6.14. I finalen fikk hun opp 6.20, men dessverre i litt for stor medvind, men det holdt til sølv bak Ida Marcussen.

Under NM denne gangen var Friidrettens Venner representer med nesten hele styret, da vi kombinerte NM og et styremøte. Derfor var det spesielt mange som representerte oss ved prisutdelingene - styremedlemmene Stein Rohde-Hanssen, Maj Britt Aastad Nyheim og Reidunn Hallan, og sist men ikke minst vår styreleder Jan Arne Kragset.

Arrangøren Tønsberg FIK stod for et meget vel gjennomført arrangement. Og med mye publikum på tribunen i et strålende fint vær, ble det skapt en fantastisk ramme for fin norsk friidrett, i tre hele dager til ende. Deltagere, prisvinnere og prisutdelere ble klappet frem av publikum.

27.08.2013 23:00