Kandidater til Utøverprisen 2017

Kandidater til Utøverprisen 2017

Kandidatene er: Andreas Roth, Jonathan Quarcoo, Karsten Warholm, Sigrid Borge og Tom Erling Kårbø.

Fem verdige kandidater er nominert og kjemper om prisen som tildeles en aktiv utøver som på en utmerket måte utøver sin idrett i tråd med NFIFs verdigrunnlag - verdier som fellesskap, mestring, begeistring og grensesprengende vilje skal prege utøverens holdninger og væremåte i den daglige trening, i klubbmiljøet og i konkurransesituasjonen.
Avstemming skjer via en link som sendes på e-post til alle lisenshavere over 18 år. Avstemmingen pågår frem til den 31. oktober.

Det er Nominasjonsutvalget som har valgt ut de fem verdige kandidatene ut fra innkomne forslag. 

Andreas Roth (24)
En av norsk friidretts mest sympatiske utøvere over mange år. Fine resultater har han alltid hatt. Han er hjelpsom og har parallelt alltid trent og tatt seg av yngre utøvere. Ha beina solid plantet på jorda, og nykker av noe slag er et fremmedord for Andreas. Han legger piggskoene på hylla nå så altfor tidlig, men vil bidra som trener og assistenttrener fremover.

Karsten Warholm (21) 
Ved siden av gode resultater viser Karsten gode verdier, innsats og begeistring. Rå vilje, en varm og inkluderende person med glimt i øyet. Han har vist at det går an å lykkes med å trene her hjemme i Norge og er med på å løfte friidretten i alle ledd. Han er stolt over sitt hjemsted og fremhever store og små rundt han som han deler æren med.

Jonathan Quarcoo (21)
Jonathan har over flere år jobbet seg opp i toppen av norsk sprint, og har gjort det på en strålende måte. Han er jordnær og er et godt forbilde for mange som driver med friidrett. Han reiste rett fra VM til junior-NM i Harstad, på klubbtur med FIK Orion på Harstad camping. Dette var forbilledlig, og viser at Jonathan er en utøver som holder beina godt plantet på jorden selv om han har hatt en ekstremt god sesong. Jonathan gjorde forresten en god figur under intervjuene under VM, og snakket om hvor bra, og hvor mye treneren betyr for han. Dette viser at han har gode verdier og holdninger.

Sigrid Borge (21)
Sigrid har gjennomført en flott sesong og er også aktiv og hjelpsom i trenings- og dugnadssammenheng. Hun har godt humør som smitter over på alle rundt henne.

Tom Erling Kårbø (28)
Evig "sliter" som i en alder av 28 fortsetter å sette personlige rekorder (pers på 3000mh, 3000m og 5000m i år). Tom Erling står på, trener knallhardt og gjør sitt ytterste for å bli best. Han er en varm, inkluderende person som er helt umulig å si noe vondt om.

Prisutdelingen vil være lørdag den 4. november i Bergen - Friidrettsgallaen i forbindelse med Trenerseminaret 2017.

Vi ønsker alle kandidatene lykke til.

12.10.2017 11:56