Billetter til Bislett Games

Billetter til Bislett Games

Rabatterte billetter til EXXON MOBIL BISLETT GAMES torsdag den 11. juni.

Vi har også i år fått et godt tilbud fra Bislett Alliansen og vi kan tilby rabatterte billetter til EXXON MOBIL BISLETT GAMES torsdag den 11. juni. Det vil i år bli et spesielt stevne, hvor ikke bare de sportslige resultater vil være de største attraksjoner. Nei da, det vil bli gjensyn med noen av de som har satt verdensrekorder på Bislett og ellers andre friidrettsstjerner som har satt sitt preg og varemerke på Bislett som rekordbane gjennom de siste 50 år.

PÅMELDING / BESTILLING:
Ønsker du å være med på Bislett Games - eget felt på «Store stå» så koster det  kr.300,- for voksne og kr.100,- for barn. Billetter bestilles innen den 1. juni på mail til: post@bislettalliansen.no og merkes FIV.   

Vi anbefaler dere å være tidlig ute med bestilling. Billetter og faktura vil bli sendt til hver enkelt, så husk å oppgi korrekt og fullstendig postadresse ved bestilling. Ledsager betaler samme pris. Vi ønsker å få oversikt over hvor mange som deltar og ber derfor om at en kopi av bestillingen sendes til: post@friidrettensvenner.no. For mer informasjon, se her :2015 BislettGames-plakat.pdf

15.05.2015 15:00