Årets trener i norsk friidrett 2014

Årets trener i norsk friidrett 2014

Friidrettens trenerpris for 2014 er tildelt Arve Hatløy.

Årets trenerpris gikk til en person som begynte sitt aktive friidrettsliv  i 1975, 11 år gammel. Disiplinen lengde var nok hans beste øvelse.

Fra 1990 har han sittet i styret i Dimna IL og vært like lenge trener. Arve konsentrerer seg således ikke bare om sin trenergjerning men en ressursperson for hele klubbens ve og vel, inkludert stevner og bygging av en ny stor og flott friidrettshall.

Arve har opp gjennom årene fått fram flere svært lovende utøvere og hans varemerke er å følge opp direkte på de fleste treningene.

Hvor mange timer som er gått med til trenerarbeid og organisatorisk arbeid er det nesten ikke mulig å telle. Karakteristikken som blir benyttet er; seriøs, grundig og hardtarbeidende. Det arbeidet som er lagt ned i å utvikle og følge opp en av våre aller mest lovende utøvere, innenfor en rekke øvelser, er formidabelt. Utøveren er som de fleste vet Karsten Warholm. 

Prisen består av et diplom og et trenerutviklingsstipend på kr. 10.000 og prisoverrekkelsen fant sted under Trenerseminaret i november.  

Vi gratulere Arve Hatløy med trenerprisen for 2014.

27.01.2015 15:00