Terminliste for treningsløp 2016

Terminliste for treningsløp 2016

O-sesongen nærmer seg faretruende :) Terminlista for sesongens treningsløp er klar. Spørsmål om terminlista rettes til Berit Røste. Arrangørene bes sette seg godt inn i Instruksen for treningsløp.

Det blir mer samarbeid med naboklubbene i år. Hamar og Vang har gått sammen om trening og har satt opp ei felles liste der vi har plukket ut en del løp som vi vil delta på. Vi deltar også på et treningsløp som OL Vallset/Stange har. Den eneste forskjellen på løypetilbudet er at Hamar/Vang har ei lengre N/C-løype tiltenkt foreldre til rekrutter. Vi skal arrangere 3 løp for de andre klubbene og da må denne løypa være med. Når vi deltar på naboklubbenes løp er det satt opp én person som tar påmelding og lager resultatliste over våre løpere. Hamar/Vang tilbyr boller og saft på sine treninger. Det må vi også stille med og det er utpekt noen til å ta ansvar for dette. Arrangørene har bare ansvar for løyper, kart og tidtaking. 

Vang OL arrangerer sprint fra Ener 7.april. Klubbens medlemmer må gjerne delta der. Våre løp starter den 14.april. Hvorvidt det blir tilbud om treninger i juli vet vi ikke enda.

Det blir tilbud om kaker, kaffe og saft på parstafetten Kr. Himmelfart den 5. mai og vi skal grille etter parstafetten den 23. juni. På klubbmesterskapet skal vi også få til noe ekstra. Følg med på hjemmesida for mer informasjon.

Vi gleder oss til ny o-sesong og håper det kommer riktig mange på løp. 

13.03.2016 18:31