Sesonginformasjon våren 2020

Sesonginformasjon våren 2020

De nye smittevernreglene og NOF’s veileder tillater mindre lokale arrangement opp til 50 deltagere. Våre treningsløp er innenfor disse reglene, men det er satt opp mange tilleggskriterier som krever mye av arrangøren. Vi velger derfor å starte opp de første treningsløpene som ukas løype slik vi hadde planlagt før regelendringene. Så får vi se hvordan dette utvikler seg framover og når vi går tilbake til mer vanlige treningsløp.

Treningsløp

Vårens treningsløp arrangeres som ukas løype. Løypene vil da være tilgjengelig en uke og dere kan selv velge hvilken dag dere ønsker å ta løypa. Dere må selv sørge for å sende melding til løypelegger om deltagelse på denne ukas løype. Dere sender navn, løype og eventuelt tid til løypelegger.

For løypeleggere blir det litt enklere da vi kun henger ut merkebånd på postene. Kartene med de ulike løypene legges ut på hjemmesiden og løperne må skrive ut kartene selv. Løypelegger vil ikke være tilgjengelig på samlingsplass. Ta kontakt med løypelegger hvis noen ikke har mulighet for å skrive ut kart selv eller har noen andre som kan hjelpe til.

Løypelegger vurderer selv om ukas løype registreres som UsynligO.

Dato Type løp Kart Løyper
07.mai Ukas løype  Storihlehagan 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
14.mai Ukas løype - Ringsakersprinten Fossmarka 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
21.mai Ukas løype  Fossumhagan 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
28.mai Ukas løype  Kiseåsen 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
04.jun Ukas løype ? Byhagan 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
11.jun Ukas løype ? Moskogen 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
18.jun Ukas løype ? Vollkoia 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km
25.jun Ukas løype ? Næroset 2 km nybegynner, 2,5 km og 4,5 km

Ringsakersprinten

Ringsakersprinten arrangeres også som ukas løype, som et Livelox og UsynligO arrangement. Løpere kan da velge om de vil ta løypene med GPS-klokke eller UsynligO mobilapp. Løypene vil være tilgjengelig fra 16.-24. mai. De som velger å dele tidene med andre vil komme med i resultatlistene som finnes både på Livelox og UsynligO avhengig av hvilken registrering løperne benytter. Det lages ikke vanlige klasser, men løperne melder seg på en løype. Derfor kun løypevise resultater.

Kartene med løyper vil være tilgjengelige på klubbens hjemmeside slik at det går an å ta løyper uten å benytte noen av registreringsløsningene.

Alle som ønsker å delta må skrive ut kartene de skal bruke selv.

Mandagstrening

Vi starter opp mandagstrening fra 11. mai. Trening for rekrutter og ungdommer tilpasses smittevernreglene. Det vil derfor ikke være felles oppvarming og andre felles aktiviteter med nærkontakt som tidligere år.

Stolpejakt og tur-orientering

Aktiviteter er igang og info finnes i egne nyheter på hjemmesiden.

06.05.2020 23:43