Premieutdeling og sesongavslutning

Premieutdeling og sesongavslutning

Torsdag 22. oktober kl. 17.30 inviteres det til sesongavslutning og premieutdeling for treningsløp og klubbmesterskap i Folkets Hus i Moelv.

Sesongavslutningen og premieutdelingen vil finne sted i storsalen i Folket hus i Moelv (merk stedet) slik at vi har god plass med tanke på smittevern. Det vil bli enkel servering med kake, kaffe, te og mineralvann. Etter premieutdeling vil det bli avholdt et klubbmøte hvor det bli lagt opp til en idemyldring rundt hva Ringsaker o-klubb bør fokusere på når det kommer til aktiviteter og arrangementer fremover.

Program for kvelden:

  • Velkommen
  • Kahoot (spørrekonkurranse) om orientering og Ringsaker OK
  • Premieutdeling: Tur-o, Treningsløp, Spurtpris, Klubbmesterskap
  • Klubbmøte

Styret ønsker alle klubbens medlemmer velkommen til en hyggelig sesongavslutning i Moelv.

Sjekk samlet liste over deltagelse på årets treningsløp. Pga litt færre treningsløp denne sesongen, vil det kvalifisere til premie når du har deltatt i 4 løp eller flere hvis du er under 21 år, og 6 løp eller flere når du er 21 år eller eldre.

Engasjement for o-idretten i Ringsaker
På klubbmøte som avrunder kvelden er o-sportens framtid i Ringsaker tema. Styret ønsker innspill fra klubbens medlemmer for å øke aktivitetsnivået i årene framover. Et uformelt møte der medlemmenes ideer og forslag er ønsket. Det er derfor ønskelig at du møter på sesongavslutningen selv om du ikke har en premie og hente etter treningsløpene. Både nye orienterere og dere som har vært med i mange år og har mye erfaring.

18.10.2020 17:51