Oversikt over treningsløp

Det arrangeres treningsløp/klubbløp onsdager i sommerhalvåret. Løpene arrangeres av klubbens medlemmer på de forskjellige kartene klubben har rundt omkring i Ringsaker. Løpene starter i overgangen april/mai og avsluttes i september/oktober. I sommerferien er det pause i treningsløpene.

Info om hvordan det blir med treninger og treningsløp i 2023.

Dette blir et år med litt forandringer i forholdt til tidligere år.
Vi har hatt en veldig konstruktiv dialog med lokale klubber om samarbeid om treninger i 2023.
Dette samarbeide har tatt utgangspunkt i å tilrettelegge og lage et best mulig tilbud for de yngste medlemmene.
Dette innebærer at Ringsaker OK sine tradisjonelle treningsløp på torsdag nå flyttes til onsdag og blir åpne felles treningsløp for Ringsaker OK, Hamar OK og Vang OL. Noen onsdager kolliderer dette med Nammocup, derfor blir det ikke felles treningsløp på disse onsdagene.
Treningsløpene er nå lagt ut på Evenor med navnet "Treningsløp X ROK,Hamar OK og Vang OL" med x som nummer i rekken. Påmelding åpner etter vært som de blir klare.
Første trenings løp 2023 vil bli onsdag 26. april, i regi av Hamar OK.

På torsdager blir det trening for de yngre i Vang OL sin regi, første trening blir torsdag 13. april fra Ingeberg skole.  Mer info om dette kommer i spond og vi har laget en sesongplan over alle klubbaktiviteter i 2023.

Treningløpene starter hovedsakelig kl 18.00. Unntak er Kr. himmelfartsdag med tidligere start og løpene etter 10. september som starter kl 17.30 pga mørket kommer tidligere.

Deltagelse i treningsløp kvalifiserer til premie på klubbens sesongavslutning på høsten. Yngre løpere (< 21 år) må ha deltatt i 5 løp eller mer for å få premie. Voksne løpere (> 21 år) må delta på 7 løp eller mer for å kvalifisere til premie.

Som tidtagning på våres treningsløp brukes Emit brikker og poster.

Påmelding til treningsløp gjøres på Eventor for de som er registrert der (dette er stort set for de med egen brikke.). Link til løpene finnes også på oversikten for treningsløp.

For de som ikke har egen Emit brikke kan dette lånes gratis for hvert løp. Dette skjes når du møter opp på treningsløpet.

Oversikt treningsløp 2023

Instruks for treningsløp

O-kart områder

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme

Resultater treningsløp


Treningsløp 2021: Resultater

Treningsløp 2020: Resultater

Treningsløp 2019: Resultater

Treningsløp 2018: Resultater

Treningsløp 2017: Resultater

Treningsløp 2016: Resultater

Treningsløp 2015: Resultater

lagt til handlevogn