Oversikt over treningsløp

Det arrangeres treningsløp/klubbløp onsdager i sommerhalvåret. Løpene starter i april og avsluttes i oktober. I sommerferien er det pause i treningsløpene.

Treningsløpene er nå lagt ut på Eventor. I år inngår seks av treningsløpene i Øst-Mjøsa-cup som er felles treningsløp for klubbene i området øst for Mjøsa, løpene er åpne for alle og passer for alle.

Påmelding åpner etter vært som de blir klare.

På torsdager blir det trening for barn og ungdom sammen med Vang OL og Hamar OK, se mer informasjon her. På torsdager vil det også være en treningsløype for foreldre og andre som ønsker seg en treningstur med kart på torsdager.

Treningløpene på onsdager starter hovedsakelig kl 18.00. Unntak er Kr. himmelfartsdag med tidligere start og løpene etter 11. september som starter kl 17.30 pga mørket kommer tidligere.

Deltagelse i treningsløp kvalifiserer til premie på klubbens sesongavslutning på høsten. Yngre løpere (< 21 år) må ha deltatt i 3 løp eller mer for å få premie. Voksne løpere (> 21 år) må delta på 5 løp eller mer for å kvalifisere til premie.

Som tidtagning på våres treningsløp brukes Emit brikker.

Påmelding til treningsløp gjøres på Eventor for de som er registrert der (dette er stort set for de med egen brikke.). Link til løpene finnes også på oversikten for treningsløp.

For de som ikke har egen Emit brikke kan dette lånes gratis for hvert løp. Dette skjes når du møter opp på treningsløpet.

Oversikt over treningsløp 2024

Instruks for treningsløp

O-kart områder

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme

Resultater treningsløp


Treningsløp 2021: Resultater

Treningsløp 2020: Resultater

Treningsløp 2019: Resultater

Treningsløp 2018: Resultater

Treningsløp 2017: Resultater

Treningsløp 2016: Resultater

Treningsløp 2015: Resultater

lagt til handlevogn