Oversikt over treningsløp

Det arrangeres treningsløp/klubbløp torsdager i sommerhalvåret. Løpene arrangeres av klubbens medlemmer på de forskjellige kartene klubben har rundt omkring i Ringsaker. Løpene starter i overgangen april/mai og avsluttes i september/oktober. I sommerferien er det pause i treningsløpene.

Treningløpene starter hovedsakelig kl 18.00. Unntak er Kr. himmelfartsdag med tidligere start og løpene etter 10. september som starter kl 17.30 pga mørket kommer tidligere.

Deltagelse i treningsløp kvalifiserer til premie på klubbens sesongavslutning på høsten. Yngre løpere (< 21 år) må ha deltatt i 5 løp eller mer for å få premie. Voksne løpere (> 21 år) må delta på 7 løp eller mer for å kvalifisere til premie.

Som tidtagning på våres treningsløp brukes Emit brikker og poster.

Nytt for 2022 så benyttes Eventor som påmeldig/resultatservice for våre treningsløp. Påmelding til treningsløp gjøres på Eventor for de som er registrert der (dette er stort set for de med egen brikke.). Link til løpene finnes også på oversikten for treningsløp.

For de som ikke har egen Emit brikke kan dette lånes gratis for hvert løp. Dette skjes når du møter opp på treningsløpet.

Oversikt treningsløp 2022

Ny Instruks for treningsløp 2022

O-kart områder

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme

Resultater treningsløp


Treningsløp 2021: Resultater

Treningsløp 2020: Resultater

Treningsløp 2019: Resultater

Treningsløp 2018: Resultater

Treningsløp 2017: Resultater

Treningsløp 2016: Resultater

Treningsløp 2015: Resultater