Høstens vakreste eventyr

Høstens vakreste eventyr

Vinnerlaget på 10. trinn

Etter ei regntung og kald natt var det klart for høstens vakreste eventyr: Sidsels orienteringsstafett for Brumunddal ungdomsskole (BRUSK)

Fem ROK-medlemmer møtte kl 8:15 og startet rigging av arenaen på Firkerly i Storhlehagan. Postene var på plass i skogen og ca 350 elever og lærere på vei til O-løp. Stafetten besto av 3 etapper på bena og 1 etappe på sykkel. Det stilte mange lag. Også lærerne hadde 3 lag.

Odd Rise satte opp høyttaleranlegget og hjalp til i sekretariatet sammen med Knut Malmo. Knut Wikstrøm og jeg hadde mål og Sidsel Storihle var sjefen. Etter at kart var delt ut, startnummer festet og all informasjon var gitt over høyttaleren, gikk starten kl 10. Lærerne hjalp til på alle fronter og brukte høyttaleranlegget underveis til rettledning og informasjon.

Det fungerte veldig bra. De løp med de nye brikkene som klubben har kjøpt inn til skoleorientering, og postene hadde touch-free-enheter utlånt fra Poolen i kretsen. Det ble regnet ut sluttid for hvert lag og alle deltagerne på det beste laget på hvert trinn, fikk billett til Mjøsbadet i premie. I tillegg ble det trukket ut sjokolade til én tilfeldig deltager i hver klasse (15 klasser) Populært opplegg. Etter målgang fikk elever og lærere/ROK-medlemmer frukt og suppe laget av elever på skolen. Berit Røste

 

22.09.2021 08:35