Ringsaker OKs julekalender 2020

Ringsaker OKs julekalender 2020

Første desember åpner første luke i Ringsaker OKs julekalender. Det vil si at det hver dag fra første desember og frem til juleaften blir lansert en ny post enten i Brumunddal, i Moelv eller på Stavsjø. Postene er koronavennlige, det vil si at det ikke er noen postmarkering i terrenget.

Når du kommer til en post begynner luke-ikonet i kartet å vibrere og blir større. Når dette skjer kan du klikke på luken slik at ditt besøk blir registrert. Første gang du besøker en post må du fylle ut noen kontaktopplysninger dersom du ønsker å være med på en premietrekning.

Lukene vil være åpne en uke fra og med den dagen de åpnes. Det vil si at f.eks. luke 3 vil være tilgjengelig fra 3. desember til og med 9. desember.

For å delta; last ned appen «Aktiv Julekalender» (evt. appen «ZippyGo») fra Google Play eller Apple Store. Det er gratis å laste ned appen og delta i julekalenderen.

Premiering

Det blir en overraskelse til den som besøker flest luker samme dag som luken åpnes. Dersom flere har besøkt like mange luker på åpningsdagene vil det bli loddtrekning blant disse.

Alle som har besøkt en eller flere poster i løpet av perioden vil være med i trekningen av en liten overraskelse. Hver luke som blir besøkt (uavhengig av hvilken dag i perioden luken er åpen) gir ett lodd i potten.

29.11.2020 09:59