Tur-Orientering

Skautraveren 2020

Da er vi igang med turorienteringen Skautraver'n igjen. I år bruker vi følgende kart: Moskogen, Bjørgeberget, Storihlehagan, Vollkoia og Rudstadberget. Moskogen, Bjørgeberget og Storihlehagan er klare fra 9. mai, mens Vollkoia og Utsnitt av Rustadberget er klare fra 21. mai. Postene vil stå ute til midten av september.

Konvolutter med kart kan kjøpes på følgende steder: Sport1 Olrud, Sport1 Brumunddal og Skar G-sport Moelv.

Dette er 47. gangen vi arrangerer Skautraver'n og vi håper på stor oppslutning med mange fine turer.

God tur !

På grunn av virussituasjonen er det lagt opp til kontaktløs registrering, stifteklemmene er erstattet med en tresiffret tall/bokstavkode som registreres på kontrollkortet eller på nettet. Vi ber for øvrig deltakerne om å respektere smittevernreglene.

Det er også mulig å kjøpe kart på nett: https://turorientering.no/ringsakerok/

Turorientering på Sjusjøen og Nordseter

Som tidligere er det et samarbeid med Lillehammer OK der Lillehammer bruker kartene Lunkefjell og Sjusjøen, mens vi har satt ut 15 poster på hver av kartene Nattrudstilen og Mostefjellet. Postene våre står ute til 21.september mens postene på Lunkefjell og Sjusjøen vil stå ute til 6.oktober.

Konvolutter med kart kan kjøpes på følgende steder: Sport1 Sjusjøen, Kiwi Sjusjøen, Hytteformidlingen ved innkjøring til Nattrudstilen og Nordseter.

Kjøp av kart og registrering av postbesøk kan også skje på nettet via denne linken:
https://turorientering.no/ringsakerok/ (evnt. Lillehammerok for poster på Lunkefjell og Sjusjøen)
Det er satt opp 1 gavekort på 500 kroner som trekkes ut fra de som har registrert minst 40 poster på de 4 områdene.
Vi håper mange benytter seg av tilbudet i flott fjellterreng.

Grønne turer i Moelv og Brumunddal

Dette er 3 turer i Moelv og Brumunddals gater og nærterreng med enkle poster og underlag egnet for bevegelseshemmede (rullestol), familier med barnevogn og barn og sykkel.

Kart og turer lastes ned fra: https://turorientering.no/ringsakerok/turer/2020/

Postene er merket med stolper som har en kode (3 sifret bokstav/tall kode) dere noterer på kartet eller tar bilde av med mobilen. Stolpene er de samme som benyttes i stolpejakten, et utplukk av de postene som egner seg for bevegelseshemmede. Det er derfor mulig å registrere stolpejakt på samme turen med egen app på mobilen.
Postene registreres på turorientering.no etter turen, hvis en ikke ønsker å gjøre det undervegs. Dere må opprette en egen bruker på turorientering.no hvis dere ikke har en på forhånd.

Husk myndighetenes pålegg om smittevern.