Tur-Orientering

Skautraveren 2019

Da er vi igang med turorienteringen Skautraver'n igjen. I år bruker vi følgende kart:Moskogen, Bjørgeberget, Storihlehagan, Kvilheim nord og Fossmarka. Det blir satt ut 10 poster i hvert av områdene. Fossmarka er klar 20.mai de øvrige er allere klare. Konvolutter med kart kan kjøpes på følgende steder: Sport1 Olrud, Sport1 Brumunddal, Sportsbutikken Outlet Brumunddal,  (tidligere Intersport), Skar G-sport Moelv og Kiwi Stavsjø. Dette er 46. gangen vi arrangerer Skautraver'n og vi håper på stor oppslutning med mange fine turer. God tur !

Det er også mulig å kjøpe kart på nett: http://turorientering.no/ringsakerok/

Tur-O på fjellet 2019

Nå er årets turorientering på Sjusjøen og Nordseter klar.

Som tidligere er det et samarbeid med Lillehammer OK der Lillehammer bruker kartene Lunkefjell og Sjusjøen, mens vi har satt ut 15 poster på hver av kartene Nattrudstilen og Sollifjellet. Postene våre står ute til 23.september mens postene på Lunkefjell og Sjusjøen vil stå ute til 6.oktober.


Konvolutter med kart kan kjøpes på følgende steder:

Sport1 Sjusjøen

Kiwi Sjusjøen

Kiwi Næroset

Hytteformidlingen ved innkjøring til Nattrudstilen

Kjøp av kart og registrering av postbesøk kan også skje på nettet via denne linken:  http://turorientering.no/ringsakerok/    (evnt. Lillehammerok for poster på Lunkefjell og Sjusjøen)

Det er satt opp 2 gavekort, hver på 500 kroner som trekkes fra de som har registrert minst 45 poster på de 4 områdene. Vi håper mange benytter seg av tilbudet i flott fjellterreng.

God tur !