• Årets stolpejakt i gang

  Årets stolpejakt i gang

  Lørdag 24. april gikk startskuddet for årets stolpejakt ved post 23 ved Spritbua i Moelv. Åpningen var lagt sammen med Moelv Rotaryklubb sitt 50 årsjubileum. Rotaryklubben spanderte kaffe, brus og kringle. Stolpjakt generalene Odd Rise og Knut Malmo delte ut kringle til blide deltakere i stolpejakta og de var det mange av. 

  04.05.2021 20:22
 • Bestilling av løpstøy og overtrekksdress

  Bestilling av løpstøy og overtrekksdress

  Det er mulighet til å bestille nye klubbklær i vår. Vi har noe på lager men må bestille det som mangler. Vi har løpstrøyer (korte/lange), løpsbukser (korte/lange), overtrekksjakker, overtrekksbukser og vest. Klærne bestilles som tidligere fra Trimtex. 

  Les mer…
  27.04.2021 20:20
 • Nybegynner og ungdomstrening mandag 26. april

  Nybegynner og ungdomstrening mandag 26. april

  Vi starter opp igjen nybegynneropplæring og ungdomstrening på Fiskerly mandag 26. april kl 18. Aldersgruppe 8 år og eldre (eventuelle yngre søsken kan være med). Aktiviteten gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler. 

  Det vil bli nybegynneropplæring for nye orienterere og tilpasset opplegg for ungdommer som har vært med tidligere år.

  Velkommen.

  24.04.2021 12:00
 • Årets første treningsløp med god deltagelse

  Årets første treningsløp med god deltagelse

  Torsdag denne uken startet sesongen opp igjen med treningsløp langs Mjøsstranda.

  Bortimot 50 deltagere var en god start på årets sesong. Tyder på at sultne o-løpere i Ringsaker har ventet på å komme seg ut i skogen igjen for å finne poster.

  24.04.2021 11:36
 • Stolpejakten starter 24. april

  Stolpejakten starter 24. april

  Lørdag 24. april starter Stolpejakten i Ringsaker med et kickoff i samarbeid Moelv Rotaryklubb. 18 stolper vil være på plass i Brumunddal og 17. stolper i Moelv. Fra 18. juni vil ytterligere 15 stolper være tilgjengelig på Sjusjøen.

  Les mer…
  18.04.2021 08:58
 • Klart for sesongens første treningsløp

  Klart for sesongens første treningsløp

  Torsdag 22. april starter vi årets treningsløpsesong. Etter siste endringer i smittevernreglene vil det nå være mulig å arrangere de første treningene for alle aldersgrupper, så lenge vi er en klubb innenfor en kommune. Treningsløpene samler ikke så mange personer at det blir problemer med antallsbegrensning og en-meterskravet er mulig å overholde. Husk å holde seg hjemme hvis en ikke er frisk.
  Hvor starter vi? Fiskerly i Storihlehagen (langs Mjøsstranda sør for Brumunddal). Oppmøte fra 18.00 og utover. Merket til samlingsplass fra ESSO ved Mjøstårnet. Løype for nybegynnere, rekrutter og viderekomne.

  Smittevernplan

  Velkommen!

  16.04.2021 20:24
 • O-sesongen nærmer seg

  O-sesongen nærmer seg

  Noen har kanskje byttet ut skia og vært i skogen allerede. Det planlegges oppstart av treningsløp og rekrutt-treninger i slutten av måneden. Gjeldende smittevernregler avgjør i hvilken form disse blir. Mer informasjon kommer snart.
  I mellomtiden er det mulig å ta noen nye løyper som er lagt ut på Usynlig-O. Bruk app på mobil og søk opp Ringsaker OK. (Moskogen, Storihlehagan og Brumunddal sentrum sør med Mjøsstranda.)

  11.04.2021 15:14
 • Årsmøte 2021

  Årsmøte 2021

  Årets årsmøte ble avholdt digitalt den 11. februar. Geir Myhr Øien ledet møtet og gikk gjennom årsberetning, regnskap og faste årsmøtesaker. Fastsetting av kontingenten var den saken som skapte mest engasjement. Valgkomiteen hadde gjort en god jobb og fått på plass kandidater til alle verv. Etter årsmøtet ble det gitt en kort informasjon om aktiviteter i 2021: 
  Info-hefte

  Les mer…
  17.02.2021 23:19
 • Sakspapirer til årsmøtet

  Sakspapirer til årsmøtet

  Alle sakspapirer til årsmøtet 11. februar kl. 18:00 ble i går (4. februar) sendt ut til alle klubbens medlemmer. Har du som medlem ikke mottatt sakspapirene, send en e-post til ringsaker.orientering@online.no eller ta kontakt med noen i styret. 

  Husk påmelding til årsmøtet i Eventor, eller send en e-post til ringsaker.orientering@online.no.  

  Les mer…
  04.02.2021 20:22
 • Innkalling årsmøte 2021

  Innkalling årsmøte 2021

  Styret innkaller herved til årsmøte i Ringsaker Orienteringsklubb. Årsmøtet avholdes 11. februar kl. 18:00.

  Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 9. februar kl. 20:00 i Eventor. Etter utløpt påmeldingsfrist vil påmeldte få tilsendt en lenke som kan benyttes for å få tilgang til møtet.

  Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 28. januar til ringsaker.orientering@online.no.
  Frasigelse av verv sendes samme e-post adresse senest tre uker før årsmøtet.

  Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig på Ringsaker Orienteringsklubbs hjemmeside senest én uke før årsmøte.

  Velkommen til årsmøte!

  09.01.2021 19:04

Flere nyheter

Korona - Covid-19:

Alle o-aktivitet skal foregå iht. myndighetenes pålegg om smittevern, og det er den enkeltes plikt å unngå smittespredning!

Våre sponsorer