Vil du løpe Holmenkollstafetten for Oppstad IL lørdag 5.mai?

Vil du løpe Holmenkollstafetten for Oppstad IL lørdag 5.mai?

Vårens vakreste eventyr, Holmenkollstafetten, går av stabelen lørdag 5.mai. Oppstad IL friidrett har foreløpig ikke meldt på et lag, og dersom vi ønsker å stille med lag i år begynner det å haste med å få til dette.

Det er totalt 15 etapper, fordelt på ulike lengder. Mer om de ulike etappene kan du finne her:

https://holmenkollstafetten.no/wp-content/uploads/2018/02/L%C3%B8ypekart-2018-Start-Bislett-nettside.pdf

Kom gjerne med ønske(r) til etappe(r). Vi kan ikke love at alle får innfridd ønskene sine, men vil prøve i størst mulig grad.

Dersom du, eller noen du kjenner, ønsker å løpe for Oppstad IL ber vi om tilbakemelding før påske (innen skjærtorsdag 29.mars). Det er ikke et krav at de som løper skal være medlemmer i Oppstad IL, men de må være født tidligere enn 2004. Tilbakemelding sendes til friidrett@oppstadil.no, og vi er avhengige av en så sikker tilbakemelding som mulig.  

Dersom vi stiller med lag vil det bli satt opp buss fra Odal til Oslo, og hjem igjen. Denne dekkes av idrettslaget.

 

Så fort vi har avklart om vi kan stille lag eller ei vil vi de som har sendt oss epost på tilbakemelding om dette.

 

Vi håper at vi kan få stilt lag i år også! Vi jobber med å lage noen spesifikke løpstreningsøkter før stafetten. Dette blir etter påske, da skisesongen kanskje er på hell og det er større muligheter for litt løping igjen. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette. 1.mai er det KM i terrengløp i Moelv, det er en grei opplading til Holmenkollstafetten!

12.03.2018 19:36
lagt til handlevogn