VIKTIG INFO!

VIKTIG INFO!

Det nærmer seg årsmøte i Oppstad IL, og i den sammenheng trenger vi å fylle noen verv i laget. Styret ønsker å få i gang mer aktivitet og trening for barn og unge, og selv om dette innebærer noe jobb, så blir det mindre jobb hvis det kan deles på flere! Oppgavene kan være alt fra verv i styret eller en gruppe, eller frivillighet i form av å kunne organisere og/eller gjennomføre treninger med barn og unge. Det er også hyggelig og svært behjelpelig dersom folk stiller opp på dugnader for idrettslaget.

 

Dette er ikke bare et sterkt ønske fra oss i idrettslaget, men også en ren nødvendighet dersom man ønsker at idrettslaget skal bestå og at barn og unge på Oppstad og omegn skal ha et aktivitetstilbud. Her er det muligheter til å kunne bidra til å utforme og utvikle aktivitetstilbudet for sine egne og andres barn og ungdom. Da trengs det folk, dugnadsånd og frivillighet!

 

Arbeidsutvalget i idrettslaget sørger for vedlikehold, økonomisk styring og drift av anlegget, med blant annet fotballbane, ballbinge, friidrettsanlegg og lysløype. Men vi trenger også bidrag fra foreldre og andre frivillige for å skape den aktiviteten vi ønsker for barn og unge i bygda, og for at idrettslaget og dets fasiliteter skal kunne bestå. Valgkomiteen ringer rundt i disse dager, men vi kjenner ikke alle på Oppstad, så det er bare å ta kontakt om noen kan tenke seg å bidra.

 

Kontaktinfo valgkomité:

 

Elin Merete Gaustad                                        Øystein Sanderud

Tlf: 41662378                                                  Tlf: 41449939

E-post: egau@online.no                                   E-post: oystein.sanderud@online.no

22.02.2024 21:54
lagt til handlevogn