Medlemskontingent 2021

Medlemskontingent 2021

Faktura på medlemskontingent for Oppstad IL sendes i disse dager ut. De fleste vil få den på e-post, men noen får den i postkassa. Dere som ikke finner den i innboks, sjekk søppelpost, det hender noen havner der. Fint om alle som får den i postkassa, sender oss e-postadressen sin slik at vi får lagt denne inn, det letter jobben for oss. Er det feil på fakturaen, dere får den ikke, eller er noe annet dere lurer på i forbindelse med medlemskontingenten, nøl ikke med å ta kontakt på post@oppstadil.no. Dere kan også gå inn på Min Idrett om dere ønsker å få oversikt over ditt medlemsskap.

Om Min idrett

Min idrett er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase.

 

I idrettens database finnes det ca 2,5 millioner personer. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

 

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

 

Fra Min idrett kan du:

  • Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter)
  • Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg.
  • Betale for dine lisenser og skrive ut lisenskort
  • Melde deg på og betale kurs
  • Melde deg på og betale arrangementer / konkurranser / stevner / løp (ikke alle idretter)
  • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien.

 

 

16.05.2021 09:51
lagt til handlevogn